Svetovno prvenstvo v nogometu - Brazilija 2014

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Zakaj bo pa smesno. Brazilija sploh ni mela resne ekipe nasprot zaenkrat....

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hah...zdaj bo smešno, če slučajno ne bodo prvaki.
hysterical-1.gif

Nemogoče
grin1.gif
Nebo pa niti približno tak lahko postat prvak.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kuhna,tako kot z vstopnicami.
Nekako nisem gledal še nobene tekme, čeprav tole polnjenje golov zna biti zanimivo.

Na domačem terenu, v polfinalu?1 Ni variante, razen če so jih nemci grozili z atomsko
shocked-1.gif

Cezar ni na nivoju, nejmara ni blo, silve ni blo, po drugem golu pa so bli totalno razštelani in še kar trije dodatni goli v 10min... Polno napak, simulacije prekrškov... Grdo je že blo gledat, tak da še dobro, da so padli 3 goli v drugem polčasu in ni blo taktike bunkerja in je blo še vedno dovolj zanimivo za gledat.

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kuhna,tako kot z vstopnicami.
Nekako nisem gledal še nobene tekme, čeprav tole polnjenje golov zna biti zanimivo.

Lol, ja kuhna je bla
smile-1.gif
dej uno polico nad postlo mal visi premontiri...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja, je rekla Merklova; če hočete mednarodno pomoč z nizko obrestno mero, morate izgubit tekmo z nami
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Hah...zdaj bo smešno, če slučajno ne bodo prvaki.
hysterical-1.gif

Saj vprašanje če bojo, po mojem bodo nizozemci nevarni, ker se morajo za zadnje finale sami sebi revenžirat.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Pa saj konec koncev, kaj pa je Brazilija pokazala na tem prvenstvu? Za moje pojme nič. Že proti Kolumbiji je srečno prišla v polfinale. Za mene nezasluženo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
To je bilo gang bang posilstvo svabov mulatke, pred ocmi javnosti...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tudi Argentina ni tako slaba, kot ta Brazilija.

Ni tako slaba, ampak do zdaj so se reševali tako bolj patetično, 2:1 proti bosni, 1:0 proti iranu, 3:2 nigerija... vse za 1 gol razlike, proti iranu so bili nebogljeni pa jih je rešil messi, ki so mu pustili 5 cm preveč placa. Isto proti Belgiji Higuain z vrhunskim strelom, pa še proti švici v izdihljajih Di Maria. Veliko se jim je poklopilo, ko bodo pa enkrat zaostajali zna bit pa vse sorte.

Jaz napovedujem prvega evropskega svetovnega prvaka na južnoameriških tleh.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Včeraj so jih dobesedno skriglali
smile-1.gif
Pomojem bojo obdržali "momentum" in postali prvaki!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Ampak res, a imajo stranski sodniki kakšen slušalke v ušesih pa jim javljajo za offside? ker v počasnih posnetkih zgleda, kot da bi z ogromno zamudo signalizirali offside.

To ni bug, to je fičr. Če je igralec v prepovedanem položaju še to ne pomeni da ga sodnik piska. Če ne vpliva na igro ni prepovedan položaj (tudi če se v njem nahaja). Zato pri raznih globokih podajah, ko je res očiten prepovedan položaj, sodnik počaka da igralec dejansko pride do žoge (saj je komaj takrat začel vplivati na igro).

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ne ne, igralec, ki je bil v offsajdu sploh ni sodeloval v akciji, vsaj v tem primeru, ko sem šel post pisat. Saj je že en prej omenil nekaj podobnega, torej ne gre za pasivne offsajde, ampak čisto navadne, samo signalizirani so pa z precejšnim zamikom.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Tole je sicer iz neke x strani 'Granville District Soccer Football Association', vendar zadene bistvo:

Citat:
delay raising your flag until the ball is received or about to be received by the player judged offside.

The delaying of the flag is not a breach of the law. We still judge offside at the time the ball is played. We simply delay raising the flag in the hope of not unnecessarily causing a stoppage.
DUTIES OF THE ASSISTANT REFEREE

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Se pogovarjata Švabo in Holandčan!

HOL: Veš, mi danes igramo z Argentinci!
ŠVA: Vem, mi tudi.....................v nedeljo!