Svetovno prvenstvo v nogometu - Brazilija 2014

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bolj ali manj je jasno, d abo eno polfinale verjetno Nizozemska - Argentina, zgornja polovica tabele je pa močnejša, verjetno bo Francija/Nemčija- Kolumbija/Brazilija.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Raje vidim, da me proba suarez ugriznit celo tekmo, kot da mi en uleti in zlomi nogo, da eno leto ne igram oz. sploh še kdaj.
crazy1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Itak ja....k vsako tekmo polomjo vsaj 3 noge a?
bonk.gif

Če bi hotel bi komot lahko zlomil kako nogo. Pa se to pač ne dela. Pa tudi jaz bi raje videl da me en ugrizne kot pa da me na vso silo brcne v nogo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.361
2.739
113
Jao, kaj to zaena baba lomi neumnosti na slo2... Vedezevalka al ne vem kaj, groza.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
bonk.gif
Kaj ma pogostost s tem?

Vsak let se zlomi nekaj 10 nog pri fucbalu, malo pojdi gledat posnetke, štarti so taki, da ni kaj drugega pričakovat kot zlomljena noga žrtve. Pri teh ni nobenega zgražanja in kakih dolgih prepovedi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sladoledar iz Kosmeta je pa lepo našolal latinose in pospravil tri gole
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Enkrat bi moral ugrizeni (zdaj je že množina) Suareza, medtem ko se zvija na tleh in se drži za zobe, špic brcniti naravnost v gobec. To se pač dogaja v žaru borbe. Me zanima, če bi Suarezovi zagovorniki to odobravali...
V žaru borbe pri nogometu so prekrški, enkrat bolj grobi, drugič manj, vlečenje za majico, občasno komolci, lahko tudi kakšna visoka noga, ko se gre neprevidno na žogo... Vse to je sestavni del nogometne igre, tako kot podaje, streli, goli in obrambe. Ve se, kako se morajo omenjene stvari kaznovat, prekršek, opomin, rumeni, rdeči, dogajajo se tudi sodniške napake, vse to je del igre. Da pa [cenzura] grize nasprotnike, ko žoge ni niti blizu, mi pa ni podobno nogometu. Vsaj jaz se v recimo 20 letih nogometa nisem srečal s tem, z vsem ostalim naštetim pa praktično na vsaki tekmi.
Kaj Suareza žene, da grize nasprotnike... Mogoče provocira obrambnega igralca, da bi odreagiral, dobil rdečega in posledično igralec več zanj ter po možnosti še 11m... Mogoče kakšne motnje v razvoju, kdo ve...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Če sem prav videl, je Italijan Suareza kar konkretno s komolcem po zobeh...

Jaz Suareza ne bi kaznoval s prepovedjo igranja, bi mu pa predpisal nošenje nagobčnika za naslednjih 12-18 mesecev.