Pomoje ja...Se bo ponovil finale iz zadnjega prvenstva?
Še enkrat nima to veze, dvakrat ni dobro da strelja isti igralec... Psihološka fora.Kane je daleč najboljši izvajalec penalov med angleži, v bistvu je nasploh eden najboljših... vedno polvisoka do visoka žoga levo in vedno gre not... do danes
Tudi jaz sem navijal za njih. So včeraj dosti več pokazali kot Francozi.Zanimivo, kako celoten RTV studio navija za Anglijo.
So ja, vendar jaz jih gledam politično, zato jih ne maramTudi jaz sem navijal za njih. So včeraj dosti več pokazali kot Francozi.
Saj so večino tekme zaostajali, torej so morali več kazati.Tudi jaz sem navijal za njih. So včeraj dosti več pokazali kot Francozi.
To pa niti približno ni res, francozi so dosegli dva gola iz igre.... Edin gol, ki so ga Angleži dali je bil iz penala, drugega pa falili...Tudi jaz sem navijal za njih. So včeraj dosti več pokazali kot Francozi.
Tudi jaz sem navijal za njih. So včeraj dosti več pokazali kot Francozi.
Zakaj točno?... je bila večinoma na strani Angležev. Celo jaz - pa jih načeloma ne maram.
Ker so Franclni aktualni prvaki, angleži pa bogi-bogi že desetletja čakajo na naslov in ljudje podzavestno podpirajo luzerje, ali pa recimo maročane proti portugalcem.Zakaj točno?