Zamisli, si da daš 50-60k za avto.... potem ti ga pa kak retardiran penzenist obuta na navadnem parkirju.
A je to slučajno nek poizkus opravičevanja parkiranja na parkirišču rezerviranem za (telesne!) invalide?Zamisli, si da daš 50-60k za avto.... potem ti ga pa kak retardiran penzenist obuta na navadnem parkirju.
Parkirni standardi niso ostali enaki.Jaz sem samo razložil, zakaj se gre. Če celemu formu ne nese skupaj, da se folk boji za avte.
Ravno zadnjič sem gledal enega penzenista, je 3x butnil z vrati naslednji avto preden je pogruntal da nima dovolj placa.
Plus avti postajajo širši, parkiri so pa standardni ostali.
Jaz sem samo razložil, zakaj se gre. Če celemu formu ne nese skupaj, da se folk boji za avte.
Ravno zadnjič sem gledal enega penzenista, je 3x butnil z vrati naslednji avto preden je pogruntal da nima dovolj placa.
Plus avti postajajo širši, parkiri so pa standardni ostali.
Tudi ce so jih spremenili, so se vedno precej ozki.Parkirni standardi niso ostali enaki.
Sicer pa se zamisli, da se vate zaleti en prepotenten pripadnik juzno slovanskih republik, po moznosti s crnim BMW. Imas sreco, prezivis, ampak postanes invalid. Po pa gres v Alejo v shopping, pa nimas kje parkirat, ker ti mesto zavzamejo cefurjunv BMW-jih.
Ne vem kdaj so tukaj jih risal, vem da so preozki.
Ljubljana
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
V Aleji nimaš kje parkirat? Aha, invalid mora parkirat blizu vhoda, ker je oviran, težko pa tako, potem pa mu ni problem celo dopoldan ali cel dopoldan po Aleji čas zapravljat.Parkirni standardi niso ostali enaki.
Sicer pa se zamisli, da se vate zaleti en prepotenten pripadnik juzno slovanskih republik, po moznosti s crnim BMW. Imas sreco, prezivis, ampak postanes invalid. Po pa gres v Alejo v shopping, pa nimas kje parkirat, ker ti mesto zavzamejo cefurjunv BMW-jih.
Zamisli si daš 50 k za avto in vsakemu pokažeš kakšen butelj in invalid si v glavi, ker ne razumeš, da parking za invalide ni namenjen tebi, telesno zdravem človeku.Zamisli, si da daš 50-60k za avto.... potem ti ga pa kak retardiran penzenist obuta na navadnem parkirju.
To je živi dokaz, da se pameti ne da kupitiZamisli si daš 50 k za avto in vsakemu pokažeš kakšen butelj in invalid si v glavi, ker ne razumeš, da parking za invalide ni namenjen tebi, telesno zdravem človeku.
Vidim, da ne razumeš. Napisal sem, da kot invalid nimaš kje parkirati, ker čefirju s črnimi BMW-ji zasedajo prostor, ki je namenjen invalidom. Kapiš?V Aleji nimaš kje parkirat? Aha, invalid mora parkirat blizu vhoda, ker je oviran, težko pa tako, potem pa mu ni problem celo dopoldan ali cel dopoldan po Aleji čas zapravljat.