Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Daj celjan nimam nič s slikanjem na skrivaj.

Raje se nauči(te) voziti.
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.488
760
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Al pa cakate z fotkici pred lidlu/hoferju pa slikate ljudi ko majo boljse avte od vas.

V bistvu se fotkajo predvsem tisti, ki parkirajo direktno pred vrati na povrsini rezervirani za gasilce.... Kot kaze pa so taki ravno tisti z dobrimi avtomobili
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.618
15.665
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V bistvu se fotkajo predvsem tisti, ki parkirajo direktno pred vrati na povrsini rezervirani za gasilce.... Kot kaze pa so taki ravno tisti z dobrimi avtomobili
wink-1.gif

Katerih znamk? Jaz opažam tako parkirane avtomobile vseh znamk in razredov, dejansko ne izstopa nobena znamka, saj je takih pacientov toliko, da bi moral vodit konkretno statistiko, da bi lahko razbral tisto morebitno manjše odstopanje kakšne znamke. Verjamem pa, da ti v uč prej pade kak nepravilno parkiran audi/bmw kot pa renault.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.857
390
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Al pa cakate z fotkici pred lidlu/hoferju pa slikate ljudi ko majo boljse avte od vas.

wink-1.gif

Jaz sem vsak drugi dan v Lidlu in ni pravila glede teh znamk, verjetno po slovensko pač opaziš le boljše znamke, ko so pa tvoji kolegi iz karitasa tam, te pač ne moti, ker ni fovšije.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ksz...

Mam glih malo časa, pa sem naredil eno mini raziskavo...
smile-1.gif

2015-06-3012h5838.png

Passata sem namenoma ločil od ostalih überwagnov...
evil.gif

Seveda pa predpostavljam, da je večina fotografov imela selektivni čut za opažanje "invalidov" in da so morda prej opazili napačno parkiranega Bimmerja, kot mogoče Kio, Dacio ...

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Ce prav vidim, ima na armaturi nalepko za invalida. Verjetno ni take vrste invalid, da bi imel tezave z vstopom v nizek utesnjen avto, ampak potem tudi ne rabi takega parkinga. Pravico pa ocitno ima. Ce pa ima fejk nalepko, pa zaplenit avto, prodat, izkupicek pa podarit drustvu invalidov za nakup prilagojenih kombijev.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.488
760
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj imajo invalidi lahko tudi sportne avtomobile ane
smile-1.gif
? Jaz nekako takim zgodbicam ne verjamem... in tudi ce bi sam bil recimo invalid s takim avtom... prav gotovo ne bi sel "drazit" folk s tem, da bi izkoriscal privilegije ...

skitched-20150716-122448.jpg

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Micra nima vidnega znaka za invalide, verjetno je bil ferrari ujet pomotoma...
hahahahaa
hysterical-1.gif

na eni sliki tam v kotu, na drugi skrita za ferarijem

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.537
6.630
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ferrari pa invalid, od kje mu pa denar? pravljice za lahko noč.
Klasike ne more voziti, zato si je kupil avtomatika. In ferrari ima precej avtomatikov. Dopuščam en ‰ možnostjo da je v avto res bil invalid (ni nujno da je vozil)