Fajn komentar na rtvslo.si:
Hmm no ja, mislim, da bom samo to še dodala, potem pa zaključim s komentiranjem na tem forumu, da ne bom izgubila še tisto zadnje upanje v Slovenski narod. Kjerkoli sem, s ponosom ugotavljam, da živim v daleč najlepši državi na svetu, v kateri pa žal živi daleč najbolj čuden narod, kar jih poznam. Privoščljivost, zaplankanost, hinavstvo in še bi lahko naštevala...
Dolgo časa sem si mislila, kaj vam je naredila Tina Maze, da ste se tako spravili na njo, pa me je uporabnica na prejšnji strani spomnila, da je bilo podobno tudi s Petro Majdič in res je šele zdaj se spomnem, kaj vse ste pisali za njo, ko je takrat padla v tisto nesrečno luknjo. Pa pljuvanje Primoža Kozmusa, Iztoka Čopa in še mnogih drugih, ki so se znali postaviti zase in povedati kaj jih moti. Slovenci pač ne prenesejo, da je nekdo iz njihove države uspešen, razen če ni poosebljena Mati Tereza (kot na primer Goran Dragiæ). Slovenci pljuvajo povsod, kjer se pljuvati da, pa naj bo to za športne dogodke, pa naj bo to za plesalce , ki uspejo v tujini, pa naj bo to za našo glasbo, ki sploh ni tako slaba. Vglavnem vsepovsod je isto, Tina sploh ni osamljen primer, je pa daleč najbolj izpostavljena in tudi glavna pokazateljica kako daleč lahko gredo nekateri. Včasih sem sama pljuvala po Udrihu, sedaj pa ga še kako zelo razumem. Zakaj bi igral za reprezentanco države, v kateri živijo takšni ljudje in ko človek na začetku misli, da je teh malo, ugotovi, da temu sploh ni tako. Še na mojem facebook profilu sem opazila, od lastnih prijateljev, kako nergajo kaj je z Mazejevo in da zdaj pa je pristala na realnih tleh in tako dalje. Vglavnem narod, da te kap. Bila sem že marsikje, pa tega še nisem doživela. Ne spomnem se, kje bi nekdo tako pljuval lastne državljane, ki dosegajo uspehe in ob neuspehih odpiral šampanjce. Ne bom se ponavljala, kaj si mislim o teh, ki to pišejo, da mi ne bodo še zbrisali komentarja, ampak meni je glavna tolažba, da bodo naši zvezdniki športa ne glede na nekatere padce imeli super življenje in ime, ki ga bo poznal marsikdo po svetu, večine tukaj pa se bo za vedno oprijelo ime kavčarji.
lp
za vedno pa s srcem ostajam navijačica vsakega Slovenskega športnika