Glej, kdo teb babo obdeluje je moja zadnja skrb. To da tebe skrbi kdo jo drugim pa govori samo zase.Ja mogoče bo pa ketno utrgu pri 5k km; al pa mu poštar že zdej babo obdeluje, pa mu bo še avto vzela ko bo šla...
Sej fedri tut počijo; pa noben ne reče... ne ne; tole pa nam mel.
matr no; pol je edina rešitev javni prevoz: če te že zdej to skrbi.
Pač, za avto naj se nameni največ 10 mesečnih bruto plač kumulativno; pa te pol vzdrževanje ne skrbi... Če pa skačeš ven iz lige je pa jeba ja...
Wow, klasicni alter argumenti.
Jaz sem rekel da pri nakupu avta za 50k pac ne mores pricakovati vzdrzevanja za 200 eur na leto... kar je ocitno normala tuki gor
Ker podtjetje smatra, da si vecji bogatun pa te iz principa se malo bolj olupijo...Sam v bistvu zakaj pa bi en redni servis pri novem avtomobilu na vsakih 25k moral pri dražjem avtu stati več kot pri nekem cliu? OK, pustimo tista 2 litra olja več.
to smo ugotovili , da redni servis načelno ni dražji. So pa dragi kakšni specialni deli, zlatarski...Sam v bistvu zakaj pa bi en redni servis pri novem avtomobilu na vsakih 25k moral pri dražjem avtu stati več kot pri nekem cliu? OK, pustimo tista 2 litra olja več.
Ta bi bla pa malo huda, kaj meniš?
Kaj to? Da imaš 200k našparanih, da kupuješ avto ali da nas samo malce spominjaš na vse skupaj na vsake toliko časa?
Mogoče, ker si se sam začel ven metati, kot da si edini, ki bo (po dobrih dveh letih še ni videti) skeširal avto za 40k-50k.Sploh ne vem, od kje vam ta cifra. Pa tudi nimam namena nategovati ljudi preko interneta. Mogoče bi komu predstavljalo to nabijanje ega, sam sem prestar za take fore.
Mojster, imaš 40 tisoč, ki jih lahko brez vsake skrbi nameniš za avto? Mogoče nismo vsi taki bogatuni, da bi lahko šibali na tisoče evrov za škatlo... kaj meniš?
Jebi ga! Ko boš v mojih letih, boš morda videl, da četudi bi lahko skeširal 5 takih avtov, obstajajo tudi druge okoliščine, ki pripomorejo k temu, da malenkost premisliš, kaj kupiš. Nismo vsi milijonarji in če ima en ubogi Runo 200 jurijev prihrankov, jih ne rabi malobrižno zagonit za nek kup pleha.