in zakaj bi vzel oskubljenega kodiaqa namesto aircrossa? a bo ata vozil familijo na kampiranje?
rad bi razumel logiko zadaj zakaj je citroen slab in ostali boljši
tole bilo 21. avg 2019Hvala za odgovore - odločitev je padla.
Opel Mokka X, sicer diesel, in mu najbolj ustreza glede sedenja.
Žena si je zaželela SUV-a. Novega. Videla 3008 razstavljenega, pa je bila zaradi armature čisto paf.Oče so si spet zaželeli SUVa. ...
tole bilo 21. avg 2019
Sedaj so pa že izkušnje. Saj ti je dal za krog! In kako je v primerjavi z tvojim avtomatskim SUV-om?
Žena si je zaželela SUV-a. Novega. Videla 3008 razstavljenega, pa je bila zaradi armature čisto paf.
Pa pristopim in rečem; Bencinar, avtomatik, opreme pa glih za glih da pride popust. Pol je pa še ponudba Mahkovica prišla. Grandland X.
Torej vaganje med: Peugeot 3008 (snovno, brez želja) 21K ali Grandland X 21k (snovno, brez želja)?
Sem tu od vas že dobil sprejemljive info, zato še enkrat, pomagajte. Je zadnji, mogoče pred zadnji avto v mojem življenju.
Oče kupuje NOV SUV. Sedaj ima Nissan Qashqai avtomatik in je z njim zadovoljen, ampak se kupuje nov zaradi starosti.
Pogoji : NOV, bencinec, avtomatski menjalnik, visoko vstopanje v avto, max 25.000 eurov - to so obvezni pogoji, ostalo ni tako pomembno.
Sedel že v 2008, pa mu je premajhen.
Lol, kera drama glede celoletnih gum. Saj pridejo z avtom in so v ceni grip controla in te v bistvu nič ekstra ne stanejo. Jih pač imaš za poleti za pozimi pa nabaviš zimske. Ko jih znucaš kupiš navadne letne. Ampak kje je potem finta, da imaš grip control pojma nimam. Z navadnimi letnimi gumami na spolzkem terenu še pravi 4x4 burek pomaga.
Če je pa drama zaradi par 10€ več vsakih 5 let... potem pa bolje, da pustiš avte pri miru.
Lol, kera drama glede celoletnih gum. Saj pridejo z avtom in so v ceni grip controla in te v bistvu nič ekstra ne stanejo. Jih pač imaš za poleti za pozimi pa nabaviš zimske. Ko jih znucaš kupiš navadne letne. Ampak kje je potem finta, da imaš grip control pojma nimam. Z navadnimi letnimi gumami na spolzkem terenu še pravi 4x4 burek pomaga.
Če je pa drama zaradi par 10€ več vsakih 5 let... potem pa bolje, da pustiš avte pri miru.
sem imel na pathu celoletno wranglerco..jetra od gume. to bi moral prepovedat z zakonom. nobenega oprijema nikoli. kasneje sem z uniroyal rainsport imel boljši oprijem kot s tistimi jajci. ko sem dal pa conti zimske, je bil pa šele veselje,.
Viš, potem nisem več spraševala. Ker ne rabim niti ne vem kaj bi s tem in res nima smisla kupovati potem. Ampak kolikor sem razumela imaš točno določene gume lahko gor (vsaj po jusu). Tudi pozimi samo celoletne. Ne vem... Pol me ni več zanimalo.