SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.566
7.207
113
pri taščici
Evo ti EU kontakt:
EU Responsible Person
Name: Axitera GmbH
Country: Germany
Address: Kreuznacher Str. 30, D-60486 Frankfurt a. Main, Hessen, Germany
Postal Code: 60486
Telephone Number: +496934873848
Email Address: infonoticeeran@gmail.com

A se samo meni zdi to neka mini varianta?
Dimension(mm)4705*1895*1936
Meni se zdi bolj zanimivo to da podjetje ki se sicer ukvarja z razvojem programske opreme posluje preko gmail postnega predala.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.356
1.460
113
Samo kot bivsi mehanik zagotovo ves,da tisti avti nimajo nic skupnega z zdajsnjimi. Recimo moja se noce znebit Clia Storia 1.2. Ker ga ima od novega in vse, kar je bilo izrednega narejenega.. spucal sem nek magneten senzor, so bili gor opilki in je samo verglal. Potem s prve blisnil. To je vse. Redni servisi.

No zadnjic pa govoril s sosolcem, brat ima nekega renault hibrida in je crknil alternator.. nedobavljiv! Avto je stal 10 mesecev. Na koncu se je razpizdil in klical direkt v Francijo. Alternator bil za 3 tedne pri njem. Cena sitnica, 1200€ se mi zdi, gmt je mel ceno 1700 al kolo, pa se dobaviti ga ni mogel.

• Všeč mi je
Reactions: sad

luka51

Guru
16. avg 2007
14.710
6.020
113
Dobro so deli ki jih težko dobiš, ampak "veš" da avto bo za 20 let.

Kak pa veš, da to kaj dobiš za pol cene od kitajcev ne bo razpadlo po parih letih.
Še vedno je blo tak. Ko je kitajc nardil robo primerljive kvalitete je bla tudi cena tam tam. Kar je pa občutno ceneje je pa z razlogom.
Je xiaomi roba kaj cenejša? Ja oni neuporabn podn. Ko pa imaš zadeve na nivoju niso več poceni.
Je CF Moto kaj cenejši od priznanih. Ne glih kaj preveč ne.
In ne mi rečt, da pri avtih bojo pa nardili izjemo. In bojo dali top materiale za pol cene.

In ko pogledaš Forthing U-tour za 30k € nekaj enaostavno negre skup.
Pa bi taki avto takoj kupo, če bi ga nardil kateri izmed priznanih proizvajalcev, tudi 10k€ več bi dal.

• Všeč mi je

disc

Guru
4. feb 2011
2.472
593
113
Ne vem no, jaz nimam takih predsodkov. Ok, najbrž obstajajo določene težave, ki jih bodo pa tudi odpravili. Določeni proizvajalci že gradijo tovarne v evropi, tako da mislim, da tudi z deli ne bo težav.

Najbrž so imeli iste težave korejski, še prej pa japonski proizvajalci (glede nezaupljivosti kupcev), pa jih sedaj poglej.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.356
1.460
113
Dobro so deli ki jih težko dobiš, ampak "veš" da avto bo za 20 let.

Kak pa veš, da to kaj dobiš za pol cene od kitajcev ne bo razpadlo po parih letih.
Še vedno je blo tak. Ko je kitajc nardil robo primerljive kvalitete je bla tudi cena tam tam. Kar je pa občutno ceneje je pa z razlogom.
Je xiaomi roba kaj cenejša? Ja oni neuporabn podn. Ko pa imaš zadeve na nivoju niso več poceni.
Je CF Moto kaj cenejši od priznanih. Ne glih kaj preveč ne.
In ne mi rečt, da pri avtih bojo pa nardili izjemo. In bojo dali top materiale za pol cene.

In ko pogledaš Forthing U-tour za 30k € nekaj enaostavno negre skup.
Pa bi taki avto takoj kupo, če bi ga nardil kateri izmed priznanih proizvajalcev, tudi 10k€ več bi dal.

Jaz sem mel kitajske telefone se veliko let prej, kot so se potem zaceli sploh prodajat pri nas. Efox shop in podobne trgovine. Pa sem za 1/3 takratne cene renomiranih znamk dobil zelo dober, hiter telefon. Na kamero niso dali kaj veliko sicer.

Je pa situacija glede avtomobilov popolnoma drugacna. Zakaj? Ker je nacrt kitajske, da z avtomobili zavzame svet, tudi Evropo. In imajo firme nenormalne subvencije in razne odpustke, da lahko kapitulirajo trge s takimi cenami. Je pa res, da cene spet niso toliko nizje, da bi velika vecina tvegala s temi znamkami.

Kaj pa ce te cene niso prenizke (na racun kvalitete), ampak so cene Evropske avtomobilizacije enostavno previsoke? Se dobro pomnim porocila Mercesesa po covidu. Najmanj prodanih avtomobilov v zadnjih XY letih in najvec dobicka. Le zakaj.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Najbolji

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.741
7.413
113
In imajo firme nenormalne subvencije in razne odpustke, da lahko kapitulirajo trge s takimi cenami.

so cene Evropske avtomobilizacije enostavno previsoke?

Negiraš eno izjavo z drugo.

Avto industrija bolj ali manj ostaja v naši lasti, med tem ko se je vse ostalo preselilo na kitajsko zaradi nižjih stroškov. Pojdi po trgovinah, vse je made in china. Boš rekel da je tudi lobi proizvajalcev erotičnih pripomočkov preveč požrešen, pa kitajc ima za dildota pravo ceno?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.356
1.460
113
Nic ne negiram, tisto drugo je le mogoca teza, nepreverjena. Namigujem, da ni vse tako crno belo, kot se vcasih zeli prikazati.

Kaj tocno primerjas zdaj s temi eroticnimi pripomocki?

sad

Guru
24. avg 2007
21.429
10.115
113
Ne vem no, jaz nimam takih predsodkov. Ok, najbrž obstajajo določene težave, ki jih bodo pa tudi odpravili. Določeni proizvajalci že gradijo tovarne v evropi, tako da mislim, da tudi z deli ne bo težav.
Totalno zgrešeno razmišljanje. Kitajci imajo cikel avtomobila na 1 leto ali še manj. Briga njih poprodaja, gre pač avto na odpad. Pri njih to laufa, ker stane tak avto dol 10 jurjev. Pri Evropejcih to ne bo šlo dobro čez, ker 25 jurjev spet ni taka malenkost.
In Kitajci bodo tukaj gradili tovarne za izdelavo avtomobilov in ne rezervnih delov.

shift

Guru
20. jul 2007
9.975
2.411
113
za šankom
Jaz sem na matrix led luč za svojega Švaba čakal 6 tednov, leta 2024. kako kvalitetno so pa evropski avti narejeni v zadnjih 5 letih?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.356
1.460
113
Totalno zgrešeno razmišljanje. Kitajci imajo cikel avtomobila na 1 leto ali še manj. Briga njih poprodaja, gre pač avto na odpad. Pri njih to laufa, ker stane tak avto dol 10 jurjev. Pri Evropejcih to ne bo šlo dobro čez, ker 25 jurjev spet ni taka malenkost.
In Kitajci bodo tukaj gradili tovarne za izdelavo avtomobilov in ne rezervnih delov.

Pocakajmo par let, pa bomo potem sodili. Koliko pa so kitajci po crto res cenejsi? Ker to, da das 5k manj za avto, nato pa mas servise na 10kkm, nekak ni toliko cenejse na koncu.

• Všeč mi je