Sušilni stroj Miele

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Pozdravljeni

Tole zadevo,sem danes naročil.A ga ima mogoče gdo doma,in kako je zadovoljen z njim?
sprasujem se.gif

http://www.bigbang.si/susilni-stroji/tkg640wp-miele-571374

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Sej pralnega že mam od Miele.Super zadeva res,deluje tako kot mora.Zato sem tud tega uzel.Všeč mi je,ker ima tud programe z paro.Steam finish,Glajenje itd
smile-1.gif

Dobil sem ga z lepim popustom
wink-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Mislim,da ne bom uporabljal dišavnih vložkov.Mi od pralnega praška perilo lepo diši.Še mehčalca uporabljam minimalno.

Shark1.

Garancije imam 7 let.2+5.In me 7 let ne boli glava.Po 7 letih pa kak bilo bilo...
Ker sem se prej pozanimal z servisom.Da je po Garanciji,v slučaju okvare.Popravilo zelo drago.Bože nedaj da ti odleti elektronika...strošek da glava peče
Zdej mam pa 2 leti Miele garancijo.Po 2 letih,pa začnem koristit super jamstvo+5 let garancije...
smile-1.gif

V garancijo super jamstvo se krije:udar strele,pregretje aparata,popravilo,prihod servisa,delo,menjava rezervnih delov itd.Če se aparat, Ne da popravit,dobiš novega iste vrednosti.Če aparat odpeljejo,ti tačas dostavijo nadomestnega...
smile-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Različne vsote so.Nižja je vsota aparat,majn plačaš jamstvo.Večja vredmost,več plačaš.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Mielefan ve moj problem.

Jaz nikoli več Miele. Sicer sem 7 let imel mir (pralni in sušilni), sedaj pa če bi šel preko servisa Miele cca 400EUR za servis pralnega.

Crknil motor, oz. krtačke, potem bi naj bil še problem na rotorju, za kar mi je servis predlagal menjavo motorja, ker če bom zamenjal samo krtačke, mi naj bi jih pobralo v cca 14 dneh. SEveda sem servis odklonil, nabavil sam krtačke (sicer prve original, kar je bila cena 40EUR - na ebayu so okrog 15 EUR). malo pobrusil rotor (na stružnici), sestavil, motor že laufa več kot 2 meseca BP. Sem ravno včeraj preverjal, na ščetkah ni nobenih sledu - predvsem ena se je nenormalna rabila.

Tako zdaj, dokler bosta stroja delala bosta, kak bo strošek več kot 100EUR, leti stroj ven iz stanovanja.

Lp,

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Res je plexix

Res si imel smolo.Še dober da si se znajdu sam malo drugače,in za male denarje popravil stroj.
Zato,sem dokupil garancijo.Da me vsaj 7 let ne boli glava,a ma za nič.Po 7 leih,bomo pa vidl...al bo delu normalno al ga bo lomil...
Ker me je servis sam opozoril,da so zelo dragi deli po garanciji.Sem se odločil za podaljšano garancijo.
Z pralnim do danes brez kakega problema.Julija bo star 2 leti.In je naredil že kr neki km...upam da tako tudi ostane v prihodnje...
Če se kaj zalomi vam sporočim...

lp

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Pozdravljeni

Toliko,da vam sporočim same dobre informacije za sušilni stroj Miele,ki sem ga naročil.
Stroj deluje fenomenalno.Dišavni vložki,se super obnesejo.Sušenje z paro na vrhuncu.Osveževanje perila,glajenje gub zakoon.Likanja nimam skor nč po novem.Tist kar pač moram,pa imam pol majn dela kot prej.Zanimivo je,da pred koncem sušenja,napiše na prikazovalnik.Ohlajevanje perila do primerne temperature.Kar pomeni,da je zmečkano minimalno.
Kar sem pa najbolj navdušen,je pa Minimalna poraba.Ima funkcijo EcoFeedback.Ki na koncu prikaže,porabo energije za cikel sušenja.Lahko vam rečem,da sem par dni nazaj,imel 8kg perila.In je porabil za cikel sušenja samo,0,8kw energije.Da sem klical na Miele,in vprašal a je to možno?So rekli da je,ker ste očitno imel perilo dobro ožeto,in je bila poraba majnša in čas sušenja.Posuši pa v roku 1 ure.In nato še 120 minut rahlja perilo po končanem sušenju.Če ga ne vzamem takoj ven iz stroja.
smile-1.gif

Skratka fenomenalen stroj
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Samo tako me zanima, ne vzet to kot provokacijo ali podobno, ampak glede na to da stroj stane 1400 eur...se ne bi bolj splačalo da bi tedensko nekdo prišel k vam po umazano perilo, ga odpeljal nekam, opral, polikal...in nato spet dostavil domov?

Ziher ne more biti to tako drago, kot stroj
wink-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Dobil sem ga po fuul ugodni ceni...zato sem ga tudi uzel
wink-1.gif
.Ker za Miele, Ne dobiš kar tako popust...bolj ne kot ja ...

Ne ne,raj sam to počnem...kot bi kam pošiljal in nazaj dobival,vprašanje kaj...pol izgubljenega itd.
smile-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
hermann

To ni reklama za Miele...ampak forum je da poveš svoje izkušnje z aparati al čim drugim...če folk kupuje in išče inormacije...
Itak je pa slovenska faušija na vrhunsku..če gdo kup kaj dražjega, se odmah balkan zapali i komertiše u nedogled
smile-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
pri tebi je samo problem, da imaš vsak teden kašno novo krasno izkušnjo

pa samo z belo tehniko od mieleta

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Vsak teden,pa res nimam novga stroja in izkušnjo...halooo

Zanimivo je po teh forumih...če gdo kupi Gorenje,Candy,Indesit,Beko,Matrix itd.Da se ne zapičite tolk v temo.A ko negdo omeni Miele..je potres v momentu...
Kaj bi šele blo,kot sem prvo mislo onega uzet za 2000 eur.Takrat bi pa tak virus od komentarjev staknu na računalnik v momentu..jao jao...