Sushimama - Kobe Vagyu:)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj se dobi za ta denar?
Biftek + priloge; neka pikant omaka, popečeni šparglji, popečeni šitaki in mislim da popečena mlada čebula.
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja kot "tagliata" recimo. Sigurno se lahko zmeniš, da ga dobiš v kosu in si ga sam spečeš na plati.
 

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sigurno se da...

Ena vroča plata pa za nekaj sekund gor, meso mehko pa ni važno kakšne dimenzije je. Je pa drugače kot če dobiš cel kos seveda, za ene boljše (več zapečene površine - več okusa) za druge slabše (pogrešaš sočnost pinki delov).
 

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:samo bi rekel, da nisi jedla tistega, kar je v naslovu teme
wink-1.gif

Res je. Vseeno sem napisala kaj mislim, ker se mi je zdelo, da še sploh nista nikoli bila tam...

Hehe, dejansko se pripravlja ''japonski'' alter meeting al kaj
zmaga.gif
 

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
sorry za off topic: tak način da si sam pečes govedino sem probal v španiji in še sedaj sanjam tisti meso :)
a ima kdo pri nas tako ponudbo oz. tudi v AT?
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Recimo gostilna Baladur, Smarje pri Kopru. Odlicno in ne drago. Prinesejo lep kos pljucne in razgreto plosco vulkanskega kamna.
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Recimo gostilna Baladur, Smarje pri Kopru. Odlicno in ne drago. Prinesejo lep kos pljucne in razgreto plosco vulkanskega kamna.
Sicer je ze dolgo, kar sem bil nazadnje, ampak meso so imeli pa dobro.
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Baladur je TOP SHIT kar se tice biftkov v severni Istri. Argentino salabajzerji bi se lahko kaj naucili pri njih.