sušenje perila in domnevno "pokanje"stene

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Prvič je bilo opozorilo v kaslcu, drugič na oglasni deski, tretjič pa so bli čevlji zunaj na drevesu.

Naslednja stopnja je pa s ključem po avtu ane.....seveda se čisto po slovensko ni našel einstein ki bi šel na vrata in direktno povedal kaj ga moti.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Zudi moje mnenje je kot ste vsi povedali, da tole ni posledica "sušenja" oz. vlage v prostoru. Bolj je kriv izvajalec, ki je tole vse skupaj delal. Me prav zanima kaj in kako je vse skupaj mešal, ter kakšne elemente je sploh vzel.

Kar se tiče pa sušenja zunaj na hodniku; Tudi mene bi motilo sušenje pred mojimi vrati in ker sem slabih živcev bi hitro dobil popizditis :D. Tako da ja; suši kje drugje.
Kot je predhodnik že omenjal, dobri odnosi s sosedi so neprecenljivi in nikoli ne veš kdaj jih potrebuješ!!

LP, Dejan

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ne, je bil na lep kultiviran način opozorjen, s strani upravnika, s strani stanovalcev dvakrat. Kaj naj mu še posodo pomijemo?

Ko je prišel požarni inšpektor, je položnico napisal za vse, ker se nanaša na skupne prostore in njega ne zanima kako in kaj kdo čevlje suši. Na razdelilnik smo vsi lepo fasal kazen.

Kolikokrat pa bi ti opozarjal in se hotel dogovarjat?

corsol

Guru
11. mar 2010
3.036
995
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
V glavnem, takega soseda, ki na hodniku suši perilo, ne bi hotel imeti...

jaz pa npr. takega ne ki na balkonu veselo vrti roštilj, ostali pa npr. na balkonu sušijo perilo....vem za nekoga ki je skregan s zgornjim sosedom ker ga ta moti zaradi prekasnega tuširanja(po 22h)
smile-1.gif
in spodnji ne more spati

Sicer pa: 100 ljudi , 100 čudi ......kot je že nekdo napisal , nekatere še celo čevlji pred vrati motijo.

V večstanovansjkih stavbah je pač tako, da se je treba hočeš ali nočeš prilogodit ostalim, če se nočeš non stop regat

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.703
3.307
113
To še rabimo ja, da se bojo še pri nas začeli streljat zaradi medsosedskih sporov.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Je kdo pomislil, da gre temu sosedu na ku***, da nekdo malo po svoje suši perilo na hodniku, vse smrdi po detergentu, vlažno je in je pač našel en neumen vzrok (pokanje sten), da bi sosed prenehal s tem početjem? Velika verjetnost je, da je njemu čisto jasno, da pokanje sten nima veze s sušenjem perila, vendar je to potegnil na plano, ker drugje ideje nima?

In ja, za ta spor je v prvi vrsti kriv, tisti, ki preko ku**a pač suši perilo na hodniku in misli, da je vse njegovo. Seveda računa na to, da bo večina zaradi ljubega miru tiho, kar tudi je, sedaj pa se je en našel, ki pride občasno in ni navajen, da nekaj visi v enem delu hodnika in ga zato toliko bolj zmoti.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.036
995
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kok perila pa suši, da naredi vlažen hodnik večstanovanjskega objekta?

bom zelo na pamet rekel, ampak upam si trditi , da je na tistem hodniku manj vlage kot pa jo ima folk v stanovanjih

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Bog vas nima rad, ni čudno, da je toliko problemov, če so vsi tako neumni ali pa ignorantski.

Komu ni jasno, da pač tipu ni všeč, da sosed suši svoje gate na skupnem hodniku in realno verjetno to ni nikomur všeč. In, če bi tip imel nekaj lastne pameti, tega ne bi počel. A ker pač temu ni tako, se je končno eden našel, ki mu je prebilo in je začel nagajat nazaj. Ali je uradni razlog vlaga, pokanje stene, smrdenje, niti ni važno. Jaz sem že živel v bloku in nihče ni še sušil perila na hodniku. Če bi ga, bi ga našel v kanti spodaj. Prvič, drugič, tudi tretjič.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Uf ej... kaj so se eni rrazpisali. najprej hvala za par produktivnih odgovorov, vsem ostalim pa.. če bi vsaj prebrali, kar sem napisal, bi pol stvari manj napisal. Ampak ker se mi trenutno da...cše enkrat za vse tiste s slabim vidom:
1. zanimalo me je, ali sušenje perila lahko vpliva na pokanje sten. Če bi bil odgovor pritrdilen bi za sanacijo poskrbel sam (sem že
napisal, pa zgleda da večina misli, da dobro vidi), ker se mi je pa zdelo, da sosed muti in hoče zaslužit na meni sem tukaj postavil
vprašanje-napaka!
2. soglasje za sušenje mam,
3. zakon mi je jasen (zato sem iskal soglasje)
4. sosed je z juga (da se lepo izrazim), in pride enkrat na 14 dni domov, ter hoče špilat nekega šefa-kar pa ne šlo tko kot si to on
zamišlja-sploh ne z nasiljem in izsiljevanjem
5. soseda bi lahko pošteno zje....al, pa v tem ne vidim smisla (glaven varovalke so pri njem na hodniku namesto v skupnih prostorih)
5. upam da ste uživali s smetenjem teme, sploh, ker je pri vas doma vse tip-top,
6. tisti ki misli, da sem dobil tisto kar si zaslužim je isti de...il kot sosed (s pogovorm se da vse rešit, z nasiljem pač nič)
7. še enkrat hvala vsem, ki so podali produktivne odgovore, kar se mene tiče sem iskan odgovor dobil in se tukaj ne mislim več oglašat oz. replicirat.

LP