Zakaj že bi moral otrok čakat ostale? A je v vojski? Moj je spal pol ure manj od ostalih recimo. Ali pa celo uro.
Da meni to reče v vrtcu bi imeli takoj sestanek
Zakaj že bi moral otrok čakat ostale? A je v vojski? Moj je spal pol ure manj od ostalih recimo. Ali pa celo uro.
Ni v vojski, a če vstane prej, moti ostale otroke, ki še spijo. Enako je bilo v našem javnem vrtcu in smo se vsi strinjali, da je to pravilno. Težava je, da niso imeli ločenega prostora od spalnega, kamor bi zbujene otroke dali, da z igro ne bi motili spečih. Nobenemu mulcu ni krona dol padla, če je še malo poležal, ko se je zbudil, ker takoj ko si ga dal ven, je bil ropot.
Peror seveda meni, da ima njegov mulc pravico zbuditi vse ostale, ker je pač frajer.
Ma kdo govori o tem, da moj lahko pocne kar hoce?!? Samo en naj mi pove kako se 11 mesecnem mulcu dopove da mora bit tam pri miru in tiho?
Peror seveda meni, da ima njegov mulc pravico zbuditi vse ostale, ker je pač frajer.
to so jasličarji, tam ni kaj drugega kot previjanje in hranjenje, jaz govorim o vrtcu
jaslice so druga zgodba, tam pa je problem, so še dojenčki in rabijo toplino itd.
Meni se zdi da je debilov kar več. Je pa tako, da debil itak ne ve da je.Evo pa imamo še enega debila na forumu. Lepo vzgajaš otroka, v najboljšem primeru v politika, najslapšem pa kriminalca, ali pa kar v oboje.
Meni se zdi da je debilov kar več. Je pa tako, da debil itak ne ve da je.