I
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Imaš mogoče kak USB card reader, ki bi ga priklopil preko USB in notri kako spominsko kartico od digitalca? Zanima me, če se da 8mp slike gladko listat, cropat, mogoče še kak kontrast spremenit.
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Card reader lahko sprobam konec tedna, sem pa stestiral in dela istočasno tipkovnica, miška, 3.5" zunanji disk in 4GB usb ključek bp preko usb huba (hub brez napajanja).
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Ne rabiš kabla. Vse lahko zrihtaš s tablico -ubistvu vse kar moraš nardit je, da zamenjaš file (starega preimenuješ recimo v .old) wpa_supplicant.bak v /system/bin z temle tukaj: http://www.xoomforums.com/foru...connection.html
Glede uporabnosti tablice - moja ni samo za v stanovanje, je praktično povsod z menoj (notranji žep bunde/jakne), bolj udobno srfanje kot na telefonu, uporabna kot prenosni media player v kombinaciji s projektorjem, uporaba v avtu (aux in). Ker je poceni, mi je ni škoda tudi, če mi jo ukradejo. Je pa res, da če bi mel 10", bi jo verjetno več puščal doma... Za teh 50-60€ je od uporabnosti to to. Ne moreš nekih čudežev pričakovati, če ima recimo soseda za isti denar digitalni foto album, ki ne dela druga, kot da na omari čepi in suče slike