Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Še zdej ne vem zakaj se pri nas takrat ni prijel....v tujini sem bil v Subwayu sicer samo v Pragi in bila je GUUŽVVAAA.....res pa da je bilo ogromno opcij za sendvič naresti....če bo pri nas samo par možnosti na izbiro in kombinacij bo šla zadeva verjetno kmalu čau bau.
. Upam da tokrat ostane, ker njihovi sendviči so fenomenalni. Prejšnji Subwayev poizkus pa je bil milorečeno čuden. Popolnoma brez oglaševanja le težko uspeš. Bil sem njihov reden gost a sem jih našel zgolj po slučaju.
Lastnik franšize za slovenijo je en s.p. privatnik ( Poslovno svetovanje Iztok Levac s.p. ), ne tip iz Sportine (drži pa menda tip iz Sportine že nekaj časa predkupno pravico za franšizo Pizzahut in KFC ... če ni morda vmes spustil iz rok )
Pa zaenkrat je vzeta franšiza Subway samo za pol leta.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.