Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Audi Q7 O kvaliteti predelave ni kaj za debatirat ... po eni strani je totalka pretiravano po drugi strani je pa Q7, ki ze sam po sebi dvigne style in imeg avta
Mene pri vseh teh znižanih, razširjenih, nabritih... dodelavah čudi, zakaj ti avtomobili pozimi dobijo "neugledna" majhna platišča z ozkimi gumami, brez radkap? Sej odgovor mi je jasen - je zmanjkalo €€€ - ampak kakšen smisel ima pedenat avto, če je potem recimo 4 mesece samo v posmeh? (ok, jest se jim smejim tudi ostalih 8 mesecev
BMW 5 brez okrasnih pokrovov nekako ne izgleda. Verjetno pa original za trenutno petico sploh ne obstajajo.
Kolega pa ima original okrasne pokrove kar doma v garaži. Naj se vidi, da ima poleti lita platišča? Jaz imam original platišča, pa sem za zimo vseeno še okrasne pokrove nabavil.
Lani sem se vozil brez radkap, pa še to zato ker mi je zimske kole montiral ata jaz pa sem tačas bil v bolnici, potem s emi pa ni dalo iti poiskat radkape. Letos jih imam gor, tiste črne felne izgledajo res grdo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.