Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Resno konkurenco mu dela edino črn A6 z gorenjskega konca...
Srebrn z mrtvaškimi glavami, ponavadi parkiran pri dojčer petru na aut strani ljubelja?
Citat:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Srebrn z mrtvaškimi glavami, ponavadi parkiran pri dojčer petru na aut strani ljubelja?
Citat:
bencinski motor, 1599 ccm, 115 kW / 157 KM
A da je v kilowate konje vpisal, pa ni možno...?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
bencinski motor, 1599 ccm, 115 kW / 157 KM
glede na to da ima stock 1.8 16v twincam motor 136hp ima potemtakem ta 1.6 motor toliko hp zaradi..... nalepk? športnega filtra? zaradi črne haube vem da ni
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
V originalu meni osebno eden najlepših avtov v zadnjih 20 letih, bedak pa mu navleče 100 kil plastike, kot da je to Hondakar srce me zaboli......
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi: bedak pa mu navleče 100 kil plastike, kot da je to Honda
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Berem, pa nekako ne pridem do istega zaključka.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi: bedak pa mu navleče 100 kil plastike, kot da je to Honda
Meni se to sliši, kot da je vsaka druga honda (katerakoli) polna navlake, torej bi bilo pričakovati take odbijače na accordu na primer, nikakor pa na 20 let starem Peugeotu. 206ko sem pa jaz omenil, ne ti, s čimer sem hotel povedati, da je bila primerjava s hondo glede na cvetke najrazličnejših znamk, ki se vozijo po cestah in kjer honda niti ne sili v ospredje, precej neumesna. No hard feelings
Citat:
Uporabnik basix pravi:
A da ne? v vseh 222 straneh ki so trenutno, se upam stavit da je 1/4 namenjena samo hondam