Študenti

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
robi pa ja ne govori neumnosti... malo je pomešal zadeve
smile-1.gif

drugače pa jabe boš ti vzgojila svojega otroka kaj bolje?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.860
6.520
113
srčno upam in delam na tem. Ampak kaj pa to pomeni? Nič, saj to itak vsi starši pravijo in mislijo, da delajo dobro in prav. Čas bo pokazal, koliko smo bili zares uspešni.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Ahhh spomini kar jih je še.
Kot prvo hočem na trolo pa so bili tisti žetončki. No nisem ga imel. Sem rabil pol ure, da sem najdu trafiko.
Itak sem zgrešil pol dol s trole it pa sem pešačil 15 minut. Prvi dan sem šel v dairy quen al kaj je že blo.
Po 14 dneh sem izvedel, da imam bone za malco
shocked-1.gif
na kufe. Več smo bili po kafičih kot pa na faksu.
Ta drugi mesec sem bil pa že v sistemu
smile-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
In tem nesamostojnim osebkom je dovoljeno vozit avto (sicer v spremstvu) od 16. leta naprej?! In od 18 leta imajo volilno pravico, pa ne znajo sami do zobarja?!

Me res zanima če ta degenerirana mladina sploh ve da mladost (in norost) mora(!) enkrat nehat. Sicer pa kot slišim od mnogih, je najbolj zavožena ravno mladin v LJ, periferija ima še nekako znosno populacijo...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Ne samo, da je mladina v Lj. najbolj zavožena v državi, vsaj 50% pichk se obnaša in nosi tako, kot da imajo zlato pichko...

Ošabnost, narcisoidnost kot posledica dejstva, da živijo v Ljubljani? Kaj bi šele potem lahko rekle Parižanke?

Odličen zapis o tem, vir slovenski splet:

Pichkoleta trpi za splošno boleznijo današnjega časa: kljub temu, da ne zna nič kaj omembe vrednega, se s tem sili v ospredje, kot da je ne vem kaj. Krivim potrošniško družbo, ki mularijo prepričuje, da so inovativni, pametni, drugačni, ko je vendar jasno da so daleč od tega - male pizdune in pizdunke je treba postaviti na realna tla!
Standardi bi morali biti bistveno višji kot: imam pyzdo, znam par besed angleško in uspem uporabljati youtube in Fb.
Svoje čase so punce znale vse živo, znale so se pogovarjat, so imele lasten pogled na svet - dandanes imaš v glavnem samo naličene glupače z napumpanim egom.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Ne pozabit, otroki so odraz staršev, tako da blame them.

Upam, da se bodo mladi starši tukaj malce zamislili in drugače vzgajali mladež, čeprav na marsikatero temo/debato, me malce skrbi.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Mladi starši SO SE žal ŽE obnašali približno tako, kot se sedaj njihovi pamži (posrani sončki).
Pregovor lepo pravi: Jabolko ne pade daleč od drevesa...

Vzgledi namreč vzgajajo, vedno je bilo tako.
Materializem, šminkarjenje (mobilci, ki stanejo povprečno plačo, Fb profil kot dokaz, da eksistiraš, preseravanje).

Mimogrede, Slovenija je imela pred nekaj leti odprtih 800.000 Fb profilov. Če odštejemo starčke, ki niti ne vedo, kaj je Fb, ter dojenčke, ki profila še nimajo, ga je odprl dejansko vsak drugi Slovenec...

Od tega dejstva, do dejstva, da je pravzaprav tudi vsak drug Slovenec idi.ot (glej mlade ter malo manj mlade, kako se obnašajo, kaj počnejo, ter kaj znajo, je samo majhen korak.

Slabo kaže, tako mladeži, kot naciji...

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Slovenija je imela pred nekaj leti odprtih 800.000 Fb profilov
To ni merodajno,
sosedov pjes ga ima, pa naš in vsi njegovi iz tega legla......par let nazaj se je začela praksa, da je pri prodaji psa ,,zahteva,, za odpret njegov FB, da prodajalec spremlja njegov razvoj.(tisti resni pasjeljubci, ki ne prodajajo zaradi golega dobička)
pa jst sn ziher odprl že več kot 20 lažnih profilov za zajebancijo in vohunjenje
d055.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Otroci so odraz staršev, starši pa odraz svojih staršev. Spremenilo se ni nič, razen to, da si ti zdaj stari prdec, ki na mladino gledaš drugače, kot si takrat ko si sam bil mlad. Bilo je enako, otroci in mladina so in bodo še naprej enaki/podobni. Spreminjajo se detajli, prej so se družli na dvorišču in tam pretepali/zmerjali, zdaj se preko računalnika, tebi se to zdi nenormalno ker je pač drugače kot je včasih bilo, ni nujno, da je slabše in ni nujno da je bolše. Vedno so bile izjeme, izstopanja, vedno se je našel nekdo, ki je na faks prišel s starši in taki se najdejo tudi zdaj. Zdaj to pač bolj opaziš, ker si star in tečen in je ravno to to kar iščeš.
Kar se pa politike med mladimi tiče pa je tako; večini je mar za aktualne probleme in večino skrbi kaj bo. Problem je, ker je v politiki en kup dreka, drek so vsi, od levih do desnih, stara generacija pač to ni opazla očitno (večina), mlada generacija pa to bolj kot ne vidi in se zaveda da nima smisla pripadati levim/desnim, "belim", "rdečim", ker so eni bolj smrdeči od drugih. Med mladimi je vedno manj diskriminacije, vedno več sprejemanja, edini ki to počnejo so otroci zelo nestrpnih staršev ali pa hudih vernikov. Dejansko je najslabša stvar današnje generacije to, da je stara generacija še sploh na tem svetu. In enako bo, ko bo ta generacija imela svoje otroke.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Spremenilo se ni nič,
a boš reku da so ble naše babe v mladih letih tud tak gnoj, da ne zna niti žlice umit, jajca spečt so pa kvantna fizika.....še kruh odrezat in sendvič narest je pod vprašajem, ker sendvič se samo z žemljico dela
bonk.gif

Drek od gnoja so, .....pojd jih pred postajo gledat, ko jim mamice kufre nosijo in ne samo smrkavim fafačicam, tudi orng juncem
uf-1.gif

Najbolj očitna razlika pa je, da smo včasih rekli, jaz bi to rad enkrat imel, ta gamad se pa dere -jaz to hočem, zahtevam, to mi pripada, imam pravico to imet........
GNOJ so pa fertik

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no, kakor si svoja vzgojil, tako je..pa take punce, sebi primerne vlačita domu.
smile-1.gif
Moja sta edina ko sta vredu
tongue-1.gif

sej res nista glih največji podn, sta pa oba opravilno nesposobna za urejanje financ......to je pa katastrofa....lizinga ne plača, ker ima strošek dopusta prednost, ...pa take fore .........od 900 nazaj ne zna odštevat kdaj bo 0......to popizdiš
jezen.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No vidiš, saj še sreča, da ti delaš, pa vse pokriješ.
tongue-1.gif

Kaj pa dekleta? kakšne pripeljeta? so vsaj lušne, če so že faulaste..
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Vedno mata dobre pickice, to pa moram priznat,
sicer pa to ja tak značilno za mulce, ki so meli lepe mame
wink-1.gif

še imajo lepe mame, tak moram rečt,

Nazadnje urejeno:

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Ne, ni enako.

Mi SMO ZNALI komunicirat v živo, uporabljali smo kakih 5000 besed.
Tile danes, tako raziskava, komaj kakih osemsto besed. In kakih 50 smajlijev. Za izražanje "duševnega stanja"...
Konec debate!

Gospodarjem sveta je uspela manipulacija in to, da JE 90% ljudi - kretenov. in ovc.
Vse je BISTVENO DRUGAČE kot leta 1980.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Gospodarjem sveta je uspela manipulacija in to, da JE 90% ljudi - kretenov. in ovc.
467716-post_slo.gif

Se strinjam z 90 %.

Samo nekateri pa dajemo prednost družini in otrokom. Šele ostalo je kariera in denar.

Na otrocih se ta model pozna. V primerjavi z vrstniki.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ne, ni enako.

Mi SMO ZNALI komunicirat v živo, uporabljali smo kakih 5000 besed.
Tile danes, tako raziskava, komaj kakih osemsto besed. In kakih 50 smajlijev. Za izražanje "duševnega stanja"...
Konec debate!

Vse je BISTVENO DRUGAČE kot leta 1980.
Se pravi je mladina danes bolj optimizirana? Komunikacija je pač drugačna kot včasih, ne pomeni pa to, da je slabša. Se strinjam, da je vrliko ljudi kretenov in ovc, bi si pa upal trditi, da je takih bilo včasih še več.