Strošek reševanja?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja kaj hočeš zdaj zanimal me je strošek kaj pa ti misliš kaj me je zanimalo?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
1. v postu si imel zelo aroganten ton
2. žaljiv si bil do mrtvih in stem tudi do vseh z njimi povezanimi
3. napisano je tako kot, da se nek podatek skriva, kar si s svojimi nadaljnimi posti le še podžigal

Ob tem si pozabil, da za objavami vedno stojijo novinarji, ki želijo s tem povečati svojo branost gledanost. Novinarji so bili v tem primeru za razliko od tebe dovolj kulturni in razumevajoči, da so upoštevali dejstvo, da so stroški pri tem res najmanj pomembni, kar se tebi še vedno ne da razložiti oz. si dovolj ali neumen ali vase zagledan, da tega ne razumeš.
In, kot so ti lepo dokazali se podatki ne skrivajo, saj so ti direktne stroške reševanja, ki bremenijo proračun hitro in korektno posredovali. In še vedno ne veš pravega stroška, ker te v resnici sploh ne zanima.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ton niti slučajno ni bil aroganten ampak se je postavilo jasno vprašanje.
S čim sem bil pa žaljiv sem mogoče kje rekel da ni bilo prav da se je reševalo?
Zanimalo me je koliko bo vse to stalo in kaj je s tem narobe?
Kar se tiče da je bilo vse korektno posredovano ti lahko povem da je v posredovanem dokumentu sam del ki sem ga skopiral omenjen 3/4 dokumenta pa obsega pomoč ljudem v neurju , ki je bil ta mesec in se moje vprašanje na to sploh ni nanašalo zato tudi nisem lepil tega dokumenta æe ga pa želiš ti ga posredujem!

Če stroški za tebe niso pomembni pa samo povej pa ti dam številko osebnega računa pa mi lahko kaj nakazuješ ker stroški zate pač niso pomembni.

je pa to moja zadnja objava v tej temi.

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ja... res ni arogantno in ni bilo žaljivo, da si poginule imenoval za samomorilce - navednice gor ali dol in res ni bilo napisano, da se kak podatek kje skriva.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
enostavo se moram oglasit ti pa si umrle poimenoval "poginule" pri nas temu rečemo kaki živali in ne ljudem! Podatek pa se še vedno skriva se ti ne zdi zdaj pa se res ne bom več javil!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
No ti si jih imenoval za samomorilce. Verjetno je vsem jasno da so pač iz objestnosti naredili enumnost ki jih je stala življenja, samomora pa verjetno niso imeli namena delati. Zakaj so lahko tja šli ti pa ne? Tako imenovani "službeni bonus" (ne se repenčit, v vsaki službi so "bonusi" ki niso napisani, se pa ve da so), ki se jim pač ni izplačal.

Na omenjenih linkih ne piše nobene konkretne cifre koliko je kaj stalo, samo skupna letna cifra, pa še to zelo približna. Najverjetneje uradnega podatka o tej akciji neboš dobil, vsaj zdaj kmalu še ne, boš pa dobil čez kako leto ali 2 koliko so stale akcije na celoletni ravni. To je odgovor na tvoje vprašanje, čeprav so ti podobnega že vsaj 10 krat dali.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.286
812
113
četudi je akcija stala 10, 50 ali 100 tisoč evrov, so bili nesrečniki v glavnem polični funkcionarji in uradniki. ker dobro vemo, da se ljudje, ki so v politiki, dobro krijejo med sabo, lahko skelpamo, da bo strošek reševanja pokrila država. če pa bi namesto politikov bili v čolnu mulci z 0,1 miligramom alkohola v riti, bi pa jih že vsi obsojali o njihovem nepremišljenjem podvigu. račun bi najverjetneje izstavili staršem, ki otrok niso imeli pod kontrolo in so bili zelo neodgovorni do svojih otrok.

kaj se iz tega naučimo: če si pomemben boš prišel bolje čez, kot če nisi pomemben, zato se trudi, da boš tudi ti pomemben.

lp

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.618
717
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Zna bit rahel problem z izterjavo stroškov. Povzročitelji so mrtvi.
dolg pokojnika se odbija od dediščine, a zgolj do njene vrednosti,
tako, da so lahko dediči mirni

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
četudi je akcija stala 10, 50 ali 100 tisoč evrov, so bili nesrečniki v glavnem polični funkcionarji in uradniki. ker dobro vemo, da se ljudje, ki so v politiki, dobro krijejo med sabo, lahko skelpamo, da bo strošek reševanja pokrila država. če pa bi namesto politikov bili v čolnu mulci z 0,1 miligramom alkohola v riti, bi pa jih že vsi obsojali o njihovem nepremišljenjem podvigu. račun bi najverjetneje izstavili staršem, ki otrok niso imeli pod kontrolo in so bili zelo neodgovorni do svojih otrok.

kaj se iz tega naučimo: če si pomemben boš prišel bolje čez, kot če nisi pomemben, zato se trudi, da boš tudi ti pomemben.

lp

Drugič preberi kaj sem v ne le enem postu že napisal, da ne boš ispadel [censored] z opredeljevanjem takih neresnic.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja, lepo, jaz bi tud nucal par 10kilo €, kam se prijavim, al morm koga nespametno utopit?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.618
717
113
KSZ
Če je že ravno govora o enakopravnosti:

Citat:
Ocenjujemo, da je imel neopremljeni pohodnik veliko srečo, da je bil sploh najden, saj se je nahajal pod previsno strmo steno. Najmanjši korak bi za njega pomenil zagotovo smrt,“ so na svoji spletni strani zapisali policisti. Stroške reševanja bo Kanadčan moral plačati sam, saj je sprožil akcijo reševanja iz malomarnosti.

Do sredine julija letos je bilo v slovenskih gorah 108 posredovanj,
http://24ur.com/novice/slovenija/kanadcan-obtical-na-triglavu.html

Ima večina res tako oprano glavo
confused-1.gif

ali računa na ostanke iz korita
evil.gif