Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... sem šel najprej brisat ves nepotrebni špeh, potem sem si pa premislil. Ker je v bistvu čisto vse špeh
.
Namreč, tvoje poste sem prebral in iz njih odseva želja ali zahteva, da si glede zdravstva ali pokojnine proporcionalno obravnavan.
V temi kakšen mesec nazaj ste mi čisto vsi prisotni tule gor z besom zatrjevali, da to ni mogoče, ker ... strici preveč pridno in sproti praznijo blagajne
Odseva tudi tvoja izjava o višini plače, ki pove, da si na naših tleh eden vrhunskih managerjev, zaposlen celo v gospodarstvu. Vsi vemo sicer, da je izraz "gospodarstvo" v državnem merilu precej raztegljiva zadeva. Ker - povej, kako s svojimi 13 jurji obremenitve delodajalca mesečno realno opravičiš svojo plačo? Torej delaš mesečni promet kakih 60 - 80 jurjev, in to sam?
Vsaka ti čast, morda se je pa res splačalo te izobrazit.
Namreč sam praviš, da te nisem jaz, ampak zgolj tvoji starši prej in sedaj sam osebno.
Dragi smrkavec, najprej opravi OŠ in srednjo, potem pa junaško naprej v delovne zmage. Tvoj zapis namreč ne odseva inteligence za fax - vsaj v mojih časih je bilo tako.
Vidim da več kot do tretjega razreda osnovne šole (posebne?) sploh nisi prilezel - namreč si popolnoma funkcionalno nepismen in hkrati se ti v glavi "dogaja"!
Kje sem jaz trdil o 13 "jurjih" plače? Citat mojega sporočila, kjer sem jaz to navedel mogoče? Bi šlo?
"Namreč, tvoje poste sem prebral in iz njih odseva želja ali zahteva".
Da se ne boš izgubil v tvoji specialni spospobnosti psihoanalize, ti navedem moj zadnji stavek, ki si ga uporabil kot citat: "Tudi če bi bil na minimalcu, bi si želel enako."
pa še nekaj: "odseva želja ali zahteva, da si glede pokojnine proporcionalno obravnavan"
To imaš pa POPOLNOMA PRAV! Ja bravo! JA, pokojnino pa definitivno hočem imeti proporcionalno! Hočem imeti višjo pokojnino kot nekdo, ki ima minimalca! Konec koncev tudi vplačujem več v pokojninsko blagajno! Vidiš, temu odrasli rečemo: logika!
Sej počasi pa ti bo uspelo še kaj pametnega skupaj dati! Le tako naprej! Ne obupat!
In btw: če se že hočeš delati pametnega s tem, da žališ folk, vsaj ne uporabljaj žaljivk, ki naj bi odražale starost, ker nimaš pojma koliko je človek, po katerem pljuvaš star in se je lahko dejansko zgodilo, da je oseba, ki jo žališ, spolno občevala s tvojo mamico, ko si ti še pri fotru iz jajca v jajce skakal.
Pa tudi, če je to fizično nemogoče (si tako star, da so ti za polnoletnost dali za darilo kresilni kamen), je skrajno neumno nekoga klicati smrkavec, če ta oseba ustvari na mesec več, kot ti (predvidevam glede na tvoje razburjenje). S tem dejansko si pokazal da si navaden zavistnež.
in za konec: ko boš videl številke ki sem jih dejansko navedel in ko boš izračunal (če ti bo to sploh uspelo), boš videl mojo dejansko (neto) plačo in boš ugotovil da sploh ni visoka.
Ja, številke so visoke, ko pa odšteješ vse je-bene davke, pa vidiš da dobiš manj kot 50%.