Streljanje v Domžalah

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Jaz pa ne razume zakaj slovenci za čisto vsako sranje in svinjarijo, ki se zgodi v tej ciganski deželi krivite neke tujce??

Mogoče zato, ker je 3/4 črne kronike njihove.

Nekako tako, pa še kaj drugega:

http://www.sodisce.si/okrolj/razpored_aktualnih_obravnav/kazenske/

jaz bi to elegantno rešil. V primeru razsodbe, da je kriv bi mu odvzel državljanstvo, ga postavil izven Schengna in ga izgnal. Če imajo v Avstraliji stroge pogoje za obdržat vizo in državljanstvo, potem bi lahko bilo enako tudi tukaj. Govorim seveda o tistih, ki niso bili rojeni tukaj in so emigrirali.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Jaz pa ne razume zakaj slovenci za čisto vsako sranje in svinjarijo, ki se zgodi v tej ciganski deželi krivite neke tujce??

Mogoče zato, ker je 3/4 črne kronike njihove.

Nekako tako, pa še kaj drugega:

http://www.sodisce.si/okrolj/razpored_aktualnih_obravnav/kazenske/

jaz bi to elegantno rešil. V primeru razsodbe, da je kriv bi mu odvzel državljanstvo, ga postavil izven Schengna in ga izgnal. Če imajo v Avstraliji stroge pogoje za obdržat vizo in državljanstvo, potem bi lahko bilo enako tudi tukaj. Govorim seveda o tistih, ki niso bili rojeni tukaj in so emigrirali.

V Nemčiji turki, kateri so rojeni gor nimajo državljanstva. Tko, da.....

Citat:
– Po drugi strani pa morajo v Nemčiji rojeni Turki skozi dolgotrajen postopek za pridobitev pravice do nemškega državljanstva.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Je mogoče že znano ime tega maščevalca?
iz govoric je priimek - Alibabiæ

Ja...sem ravnokar zvedel, da ga dejansko poznam tako na videz....gre za soseda mojega kolega. Folku ni nč jasn, dejansko se mu je speljalo zaradi ženske s katero se je poročil cca. pol leta nazaj, še več let prej pa se mu je še prva žena obesila :////

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Pa kolk je bil on pravzaprav star? Enkrat piše 40, potem 38 in sedaj 57? Avto pa kot, da gre za 25 starega.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Andrej Alibabič, mojster borilnih veščin

p.jpg

alfist

l.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Vrtec bo v četrtek nemoteno obratoval

Današnji dogodek je po Pertinačevih besedah pokazatelj, da se stvari, ki jih »gledamo po televiziji iz tujine, lahko dogajajo tudi pri nas in da bomo morali biti v prihodnje na ta vidik še posebej pozorni«.
Po njegovih besedah ta dogodek po doslej zbranih podatkih razumejo k ot »izoliran incident, ki ni neposredno povezan z vrtcem ali varstvom predšolskim otrok, temveč je šlo za druge razloge in motive, ki so pripeljali do tega tragičnega dejanja«.

Kot še pojasnjuje Pertinač, bo po zagotovilih policije vrtec v četrtek lahko nemoteno obratoval.

Že prvi "strokovni" odzivi
priden.gif

Starši pa verjetno k odvetnikom, če se da poglumiti kakšno odškodnino iz naslova "nevarne dejavnosti".

Urgenca in osebni zdravniki imajo tudi polno dela...

Kaj dela vročina.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, nisem.

Upam, da bosta odstopila sedaj minister za šolstvo in tudi za notranje zadeve.
Objektivna odgovornost kako nevarne vrtce imamo in kako nevarno okolico, da se sprehajajo oboroženi južnjaki.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, nisem.

Objektivna odgovornost kako nevarne vrtce imamo in kako nevarno okolico, da se sprehajajo oboroženi južnjaki.

kolikor sem tipa poznal iz aikida gre za čistokrvenga slovenca z rodovnikom

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ravnokar na poptv posnetek, ko so potegnili ven iz avta njegovo truplo in se jim je kar skotalil iz avta na tla, ko je tako ogromen možakar. Avto pa nek zeleno-rumen Seat Leon/Ibiza

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, nisem.

kolikor sem tipa poznal iz aikida gre za čistokrvenga slovenca z rodovnikom

Prosim, da tudi ti oddaš orožje na najbližji PP
evil.gif

Kakorkoli pogledamo, ločitev je uspela 100%.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
ravnokar na poptv posnetek, ko so potegnili ven iz avta njegovo truplo in se jim je kar skotalil iz avta na tla, ko je tako ogromen možakar. Avto pa nek zeleno-rumen Seat Leon/Ibiza

a je kje na netu ta posnetek

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ma kaki alfist, Andrej že precej cajta vozi to Cupro...

Jbg, tipu se je strgal... je bil pa precej agresivn... pa dolžan dnarja tud
wink-1.gif

Res je mojster BV 3.dan

Kaj rabte še vedt
cool-1.gif

Pa sporočil so mi za to predn je blo na TVju
smile-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6