Street workout

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
če visijo cele dneve na javnih površinah( in te to moti, ker ti zraven ne prideš ) NI rešitve. Lahko samo redarje pokličeš., da jih oglobijo če parkirajo na zelenici ali nekaj v tem stilu

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
bonk.gif
Ne bluzi. Komentiral sem konkretni primer, kjer imaš nedaleč stran podobne naprave, ki so vedno proste, neposredno ob njih prosto asfaltno parkirišče, le do kroga okoli Brda je treba narest dodatnih nekaj 100 metrov (po poljski poti brez prometa).

NisemJaz88

Zelenc'
23. maj 2014
7
0
1
Nekdo je omenil da so malce naprej od tega "vadbišča" na Brdu še ene naprave? Ve kdo kaj več o tem?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Sej če ne se pa zavaruješ preden greš na štange
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Moder golf štirka in en stari hyundai, šipe dol in tup tup tup. Na igralih pa modeli tipa "od pasu gor švarci, spodaj kenijski tekač".

Problem je, da si boš noge težko nabildal, ker je lastna teža enostavno preveč za bildanje nog, medtem ko delanje vaj s lastno težo za trup, pa pride še kako prav. Tudi en izmend bolj znanih uličnih telovadcev, hannibal for king, nima ravno nekih nog, čeprav dela vaje za noge, trup pa ima nenormalno razvit.

NisemJaz88

Zelenc'
23. maj 2014
7
0
1
Ne, če uzamš dobesedno :p za vzdržlivost, moč pa kontrolo telesa je sicr dost če delaš samo z lastno težo, če pa želiš dobiti na mišični masi, za kar street fitness ni lih najbolši, pa rabš dodatno obtežitev :D ampak še vedno to spada v street workout
smile-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Na prejšnji strani si dal link do spletne strani z vajami.
Kako se delajo ti treningi.

Recimo beginner
je napisanih kar nekaj vaj, ki jih delaš več "krogov"

Ali se v enem treningu naredijo vse vaje ali vaje samo iz enega lista?

vedro

Zelenc'
8. maj 2010
11
0
1
Maribor
Ellow,

take vaje se mi zdijo super. Izvajam jih ze 3 leta. Najprej sem poskusal z obiskom fitnessa a nekako ni bilo motivacije ne zeljenega napredka. Ok, nisem se tedaj toliko zavzel za trojcek pri tem: vadba, prehrana in pocitek... Verjetno zaradi tega nisem bil zadovoljen z napredkom.
Al ok, potem probal s takimi podobnimi vajami, predlagam da v google vpisete "calisthenic workout".... Najde se tona vaj, predlogov, idej, navodil, navodil za izdelavo indoor opreme, za zimski cas.... Cez poletje pa sem zaradi tega vec v naravi, onak iscem vedno novo lokacijo kjer bi bila kaka stanga, klop,...
smile-1.gif

Lahko povem da s temi vajami dosegam zastavljene cilje v vidu oblikovanja telesa, moci, kondicije.... Pa se prehrana je bolj pisana
smile-1.gif

Skratka, priporocam, pa se s punco lahko izvajata vaje, se zabavata v naravi
smile-1.gif

Lp,
Vedro

NisemJaz88

Zelenc'
23. maj 2014
7
0
1
Če misliš Madbarz,com maš gor celotn trening na eni sliki ja, maš puščice med vajami da veš v katerem zaporedju delaš. Nrdiš vse vaje cikla s tem da imaš med vajami 30sec-60 sec pauze, med cikli pa 3-4min odvisno kok pripravlenga se počutiš
smile-1.gif