Štrajfix Lavor

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Ima kdo?

Meni je delal bp, oziroma še dela, spustil pa je komad z ventilom v pištoli. Rabil ga pa tudi nisem veliko. Ker je nov koštal 120 evrov, mi je neumnost datii od 34 do 40 evrov za novo pištolo - razgnalo mi je namreč 90 stopinjkski komad, kjer je ventil pištole, ki se ga kao ne dobi posebej. Komad ni vreden po mojem več kot 5 evrov, da ga je razgnalo je pa itak šalabajzerska izdelava vzrok, ampak garancije več ni spljoh. Ve kdo kje bi dobil tak kos ali pa če ima doma lavor raptor, ki je odpovedal, pištola pa še dela, se priporočam za kontakt.
Še link do modela:

http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/izdelek.aspx/i6135
(tale se mi zdi glede na sliko da ima že izboljšano pištolo, siguren pa nisem).
Hvala!

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
če te prav razumem, ti je razgnalo gibljivi del kjer se visokotlačna cev navija na boben.

Tudi meni je šla, in so mi jo v garanciji zamenjali. Ker je navijanje na boben praktično nemogoče, sem ga odstranil na cev pa dal direktni priključek. (V kolikor rabiš ta gibljivi del, ga lahko dobiš pri meni, le najti ga moram)

LP Mare

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Jest mam EM pa tudi dela ko sus, sam problem je k je zacela pistola puscat, pa mi ni jasno zakaj ker je mehanizem v pistoli res full primitiven in mi zato podlatcni ventil sam vziga in nabija pritisk, tko da ga moram izklapljat ko ga ne potrebujem , zadeva pa dela in dela.
Zgleda so to problemi teh poceni pistol.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Ne, v ročki je en kos plastike z ventilom. Počil je po "šivu". Samo tega kosa se kao ne dobi, prodajajo celo ročko. Mogoče bo dobra kost za glodanje če bi malo pobrskal po predpisih glede stvarne napake.