Strahopetni SDSovec izzvan na dvoboj

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Baje bodo suzico poslali v ring, samo da se ga dovolj nalije

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39

Priponke

• 2611344-Capture.PNG
    2611344-Capture.PNG
    37,8 KB · Ogledi: 191

jest5

Guru
18. avg 2007
25.956
-8.677
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo kako se nekateri tako imenovani domoljubi pritožujejo nad tem kar je rekel ta sdsovc, po drugi strani pa tolčejo čez Hrvate.
Zanimivo je, kako možgansko hendikepirani osebki ne ločijo med govorjenjem čez posamezne mimosune hrčkov, ter direktnim pozivanjem na oborožen konflikt. In to ne pijanega Lojzka za šankom, ampak vidnega člana stranke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bolano in za likvidacijo je razmišljanje o vojni zaradi tistih par ribic

Včasih je bila igrica piranski zaliv
smile-1.gif
dovolj je da pri tem ostane

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zanimivo kako se nekateri tako imenovani domoljubi pritožujejo nad tem kar je rekel ta sdsovc, po drugi strani pa tolčejo čez Hrvate.
Zanimivo je, kako možgansko hendikepirani osebki ne ločijo med govorjenjem čez posamezne mimosune hrčkov, ter direktnim pozivanjem na oborožen konflikt. In to ne pijanega Lojzka za šankom, ampak vidnega člana stranke.

DIREKTNO POZIVANJE NA OBOROŽEN KONFLIKT!!!??????????

Kaj se je tebi odfovkalo??

Kakšne lažnive pse imamo med nami.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Eh ja, saj je obenem smešno in žalostno opazovati, kakšne pojave plavajo v SDS ribniku, tako na vrhu kot one, ki rijejo po dnu in blatu..samo, da one na dnu, kot je recimo @sgh, ne opazijo, da tisti z vrha serjejo po njih in jih še kar brezkompromisno podpirajo..
bonk.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Dej se ti mal umiri. Lažnivi psi, rdečuhi. Kaj teb ni jasno?

Kaj tebi rdečuh ni jasno??? Kje je zapisal ali rekel ,da poziva na oborožen spopad kot je rekel tvoj tovariš??

Ajde odgovori in dokaži !

Edino kar znate,samo serjete po desnici tako grdo,da se postavite tudi na hrvaško stran !

Temu se reče izdajalci !

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.710
9.477
113
Zanimivi ste mi JJ vojščaki. Kakšen rdečuh, kakšen tovariš? Kje sem napisal, da poziva na oborožen spopad? Kje sem se postavil na Hrvaško stran. Ajde citiraj zblojenost oprana. Med tem, ko bebčki tvoje sorte brezglavo ponavljate retoriko svojega velikega Vođe, se on veselo smeje, ker mu že leta omogočate lagodno življenje. Vse kar rabi delat je srat prave stvari.

Mal vas to matra, ker sodite vse ostale po svojih opranih bučah in pol mi ovca tvojega kova meče Cerajja naprej. Dragi moj opranček. Cerar je zame enaka opica kot tvoj Vođa.

Aja, pa desnice kot take v Sloveniji ni. Edini resnični "rdečuh" med politiki pri nas je ravno tvoj idol.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ma pusti ga, saj vidiš da sive celice niso nekaj, s čimer se lahko ponaša povprečen oboževalec velikega vodje.

Že ta Mahnič je nek faliran študent "komunistične" (
evil.gif
) fakultete.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ma pusti ga, saj vidiš da sive celice niso nekaj, s čimer se lahko ponaša povprečen oboževalec velikega vodje.

Že ta Mahnič je nek faliran študent "komunistične" (
evil.gif
) fakultete.

Kaj zdej ali nimate proti dejstev? Pa ti razloži vaše laži?