ksz
joj grisbi s kje si ti je prisla ideja na tako temo...lej mogoce pa enostavno takrat ko nekdo pac osvoji nekoga, ugotovi dejansko da mu ta oseba ne ustreza in se zato umakne? mogoce pa pac je tukaj samo filanje ega, kot si omenila...najveckrat to...in verjem no, da je v najvec primerih res tocn to razlog..pac malo daljse zapeljevanje, sploh ni nujno da pripelje do seksa ampak samo da te kdaj osvajana oseba sama poklice in morda predlaga zmenek, je dovolj da nekdo VE, da je dosegel svoje...in se mu sladko yebe...
sicer pa, ni bogastvo v tem da jo on IMA, bogastvo vidi v tem, da bi jo LAHKO imel...(kar je konec koncev enako pumpanju ega).
mozno je seveda, da se oseba prevec boji resne zveze in preneha v momentu ko zacuti, da bi bla osvajana oseba z njo in se umakne (seveda izpade kot nek yebach ki je samo pecal in si filal ego, v resnici pa ni tako...) ampak ker pogresa blizino in custva nasprotnega spola, se kaj kmalu spet zaplete v kaksno "romanco" in potem spet neha...ponavadi so take osebe na videz zelo hladne in v resnci nesamozavestne...mogoce pa enostavno se niso prebolele bivsega in ko ugotovijo, da doticna oseba NI TA BIVSA, jo kratkomalo zapustijo ampak verjem da jim najbrz ni lahko pri srcu...
osebno imam najraje fante, ki mi takoj povejo da jih privlacim, da sem jim vsec kot zenska in mi dajo sanso, da se nekako sama odlocim kako in kaj, ceprav me v danem trenutku ko to slisim, malo obsede nervoza in razmisljanje KAJ PA ZDAJ, ampak bolje to kot da nekaj glumi in se dela "prijatelja" medtem ko mu jaz nekaj razlagam, on pa se bo delal da me poslusa, a v resnici bo razmisljal kako bi me objel...bullshit...res ne maram tega...
potem ce se odlocim, pustim da grejo stvari svojo pot in se pustim osvajat ampak!!! -enako vracam tud js...ce se on trudi in nekaj vlaga, potem bom jaz pocela enako...ne bo iniciative torej samo z njegove strani ampak bo prihajala tudi z moje...pac, da se gradi nekaj na dolgi rok ze na zacetku poznanstva in da se takoj ve, da sta si vsec in da se ne pretvarjata da gresta na kavo zato, da ji on razlozi nekaj iz kemije ali matematike...
ce se potem koncajo takile zmenki, ki so obetali nekaj resnega, bi se najprej jasno vprasala, ce je z mano kaj narobe in pomislila za nazaj...ampak nevem, enostavno si ne znam predstavljat cesa takega ker tega se nisem dozivela in res ne morem razumet, da bi se to kr koncalo na lepem...bi me pa sigurno zelo prizadelo, priznam...
sama pa itak ne grem osvajat kr vse po vrsti, ampak vedno samo tistega ki mi je dejansko vsec po vsem in da ne delam kompromisov sama pri sebi (no ja, sej oblacit se res ne zna ampak ma pa lepe oci..) -enostavno ves, kdaj je kdo tak, da se mu splaca naklonit svoj cas in pozornost (in denar..) ...