Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Emm cruise control izklopi ze lahen pritisk na katerikoli pedal.
Nisem govoril o tempomatu, ampak o omejevalniku hitrosti. Razlika upam, da ti je jasna.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Emm cruise control izklopi ze lahen pritisk na katerikoli pedal.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Omejevalnik nisem niti preizkusil (12 gumbov na vsaki strani volana), mi je pa na renoju delal tudi če sem pohodil gas do konca. Izklopil si ga na gumb. Ok možno ja. Nisem bral navodil, ker nimam volje brati 400 stranskega špeha z bizarnimi stvarmi kot so kako nastaviti sedež in kje so žmigavci.
Ni edina funkcija. Če imaš izbiro voznih profilov in voziš v eco načinu (torej z zmanjšanimi zmogljivostmi motorja), potem tudi overrida to nastavitev in pospešuje na ful.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pri VW to stikalo nima veze z avtomatskim menjalnikom, je zgolj za izklop omejevalca hitrosti kot so že pred mano napisali.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Omejevalnik nisem niti preizkusil (12 gumbov na vsaki strani volana), mi je pa na renoju delal tudi če sem pohodil gas do konca. Izklopil si ga na gumb. Ok možno ja. Nisem bral navodil, ker nimam volje brati 400 stranskega špeha z bizarnimi stvarmi kot so kako nastaviti sedež in kje so žmigavci.
Voziš po AC, omejevalec na 120 (ker šparaš).Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
verjetno je razlog omejevalec in ne max pospeševanje. Verjetno je kaka varnost vmes.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja vem kaj je napisal. Sam identičen avto brez tempomata in omejevalca nima tega stikala, un z omejevalcem ga ima, verjetno je razlog omejevalec in ne max pospeševanje. Verjetno je kaka varnost vmes.
Tisto za kickdown avtomatika vem, pri navadnem menjalniku pa verjetno ni kake občutne razlike v pospeševanju med polnim gasom in tem pritisnjenim stikalom, ali se motim? To me res zanima ni namenjen zajebavanju.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Izklopi sistem za omejevanje emisij.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni edina funkcija. Če imaš izbiro voznih profilov in voziš v eco načinu (torej z zmanjšanimi zmogljivostmi motorja), potem tudi overrida to nastavitev in pospešuje na ful.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pri VW to stikalo nima veze z avtomatskim menjalnikom, je zgolj za izklop omejevalca hitrosti kot so že pred mano napisali.