No eko in že imam sranje z tole mojo ploščo. Eko pa da povem, zgodbo.
Torej šel sem jo na pošto iskat ker ni bilo nobenega doma, pridem domov in hitro stari kuhalnik ven in novega notri, sprobam in delaaaa uauuu super fajn moderno.... Potem jaz zvizzzz v službo in me proti večeru kliče moja kaj je narobe, da se plošča noče prižgat, pa sem ji rekel da je verjetno samo zaklenila in da naj prebere navodila. Me pokliče čez pol ure in pravi, da ni to to in da je nekaj narobe, seveda sem se ji smejal, ker z NOVIM boschom pa ja ne more biti nič narobe, sem ji rekel naj pač pusti in da bom pogledal ko pridem domov. No in zvečer pridem domov takoj v kuhinjo in hočem prižgat ploščo. Nič, pritiskam, berem, pritiskam, gledam varovalke, preverjam elelktriko, NIČ. Vzamem ploščo ven jo priklopim v vtičnico v drugi sobi, NIČ. Enostavno je plošča mrtva ko da ni elektrike, ampak ko sem jo vklopil v vtičnico se je malce zaiskrilo tako da nek porabnik mora biti ta plošča in nekaj mora delati, ampak plošča je mrtva. Seveda v petek ob desetih zvečer pač nimam kaj klicat servisa, zato počakam na naslednji dan, ko izvem da delajo samo med tednom, kličem na GA pa mi tudi niso znali pomagati razen da naj se obrnem na servis. OKej pač nimam sreče ane. No danes je ponedeljek in bom malce kasneje poklical na servis da vidim kaj mi bojo povedali. Hecno je to da je po mojem odhodu v službo normalno lahko skuhala čaj za otroke in da se je plošča normalno ohladila, potem pa ...
Sedaj pa vprašanje za vas.
Ali bi mi morali zamenjati ploščo z novo, če tako zahtevam, ali so mi jo dolžni samo popraviti? Da ne bom brezveze rojil na servisu.