Steklena stena za kopalno kad

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
trenutno je taki šmekerski v kromu za 10€ v interšparu pri eduscho krami. taki tudi mora bit da nekak paše not v kabino, ker recimo ta na sliki je kot od gardene
grin1.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
To je varianta, čeprav v eni štacuni so mi rekli, da bom težko našel steklarja, ki bi si upal rezati kaljeno steklo?
Sicer pa tudi ta originalen ni poceni (220€): http://www.ideo.si/a/Enodelni_krilni_zaslon_za_kopalne_kadi_Stella_TP_70_KOLPA_SAN
Malo razmišljam tudi o akrilnem (pleksi) steklu. Sigurno je cenejši, je pa vprašanje, če se mu z leti začne poznati "obraba".
Kaljeno steklo se ne reže, ker poči. Najprej se steklo odreže in se ga da kalit...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
trenutno je taki šmekerski v kromu za 10€ v interšparu pri eduscho krami. taki tudi mora bit da nekak paše not v kabino, ker recimo ta na sliki je kot od gardene
grin1.gif
Kateri špar? V Citiparku se niso slišali za to znamko in pravijo da ne prodajajo nič takega.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
To je varianta, čeprav v eni štacuni so mi rekli, da bom težko našel steklarja, ki bi si upal rezati kaljeno steklo?

Kako pa naredijo stekleno ploščo za na mizo?
Če režejo že kaljeno steklo ali zakalijo potem ne vem. Vem, pa da imamo mi doma in še full folka kaljeno steklo na mizi.
Najdi steklarja pa povej kaj bi rad in ni vrag, da ne bi znal nardit.
Naše steklo na mizi ni iz lj, tko da ti glede izbire steklarja ne morem pomagat.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Kaj če obudim temo
smile-1.gif

Rabil bi steno za na bano. Kam se naj obrnem na dolenjskem, posavju? Mal brskam po netu a ne jadem nič konkretnega, koliko so tudi kaj cene tega? Bi pa fiksno imel.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Drugač maš pa šipco v Ljubljani men se je celo na štajersko pripeljal tak da ni panike. Pokliči pa se zmeni znjim

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
sam sem kupil v obiju dvodelni steklen paravan za manj kot 100 eu in je odličen, teli enodelni so povečini premalo za resno zaščito. Moj ima 2x po 55cm en del je fixen en se odpira, pri fiksnem delu imam še lepo pod stropom 80l bojler in se vse odlično izide.