Steklena stena za kopalno kad

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ve kdo za kako podjetje, ki bi za nek ok denar (do 200€) naredilo šipo iz kaljenega stekla po meri?
Sam bi potem nabavil take tečaje in zmontiral:
Steklena_vrata_hidravlicno_zapiralo_07.jpg

Nakoncu naj bi izgledalo nekako takole:
113.jpg

Tale stock zadeva ne pride v poštev ker se strop tako strmo spušča, da sploh ni mogoče tega zmontirati noter.
Rabil bi približno take dimenzije:
qhw-vrata.png

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ve kdo za kako podjetje, ki bi za nek ok denar (do 200€) naredilo šipo iz kaljenega stekla po meri?
Sam bi potem nabavil take tečaje in zmontiral:
Steklena_vrata_hidravlicno_zapiralo_07.jpg

Nakoncu naj bi izgledalo nekako takole:
113.jpg

Tale stock zadeva ne pride v poštev ker se strop tako strmo spušča, da sploh ni mogoče tega zmontirati noter.
Rabil bi približno take dimenzije:
qhw-vrata.png

kje pa bos dobil take pante za steklo? in za koliko denarja?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.631
723
113
Steklo bi moral dobiti pri vsakem steklarju, a okovje bo drago.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Pod okovje misliš tečaje?
Malo gledam po tujini in so cene tam 50$/kom.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Ne vem ti pomagat, ker s tem nimam izkušenj ampak upam samo, da ne boš dal navadno prozorno steklo - ga ima kolegica in v novi kopalnici že razmišlja, da bi ga menjala in dala neko drugo varianto, ki bi imela gor kakšne vzorce. Namreč, po vsakem tuširanju ima celo površino stekla čisto usrano in zgleda kot, da ni spucala šipe že kar nekaj cajta. Poleg tega pa ima še črne ploščice in je prav veselica, ko se ji na njih lepo nabira vodni kamen.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Če hočeš, da se bo čez steklo še kaj videlo po štirinajstih dnevih si pripravi prostorček za en takšen brisalček. Jst imam steklen tuš in moram z brisalcem po vsakem tuširanju potegnit kapljice dol.

ib4-brisal.jpg

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
tudi sam imam steklena vrata v tuš kabino in tak brisalec je obvezna pripadajoča oprema. samo se hitro navadiš in ti je to potem avtomatska poteza, tak kot da se stegneš za brisačo
smile-1.gif
meni je taka vrata z istimi tečaji kot zgoraj na sliki naredil steklarstvo zorko iz mb

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Tud jaz imam steklo brez vzorčka. Po vsakem tuširanju ga z brisalcem potegnem in je lepo, kot da bi ga spucal s steleksom.

@futuristik

kaj pa če bi kupil tak paravan (se mi zdi da se tej steni tako reče) kot je na sliki, pa daš potem steklarju odrezat kot ki tebi ustreza

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Urejeno...
wink-1.gif

U glavnem, sem se spomnil, da so bili od okoliške konkurence cenejši od 15 - 50%, pa še po telefonu so bili prijazni in sem se vse lepo zmenil, tako da sem potem samo šel iskat... Ker me vse mine, če dobim na drugi strani telefona kakega, ki ne pozna osnov bontona...

P.S.: še link do njihove strani: http://www.steklarstvo-sp.si/slo/main.asp

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Če hočeš, da se bo čez steklo še kaj videlo po štirinajstih dnevih si pripravi prostorček za en takšen brisalček. Jst imam steklen tuš in moram z brisalcem po vsakem tuširanju potegnit kapljice dol.

ib4-brisal.jpg
A tole imajo v vsaki trgovini s sanitarno opremo?