Ste lahko gut frendi z žensko?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
dizzy ima visoka moralna načela
grin1.gif

drugač pa jaz stalno premišljujem, kakšne so kolegice nage, pa kako kej obvladajo stvar..seveda mislim tiste ki zgledajo itak ..
d055.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Po moji definicije je vec tipov prijatlc:
- prijatelca z namenom, da mas kaj koristi od tega ( s to se druzis pogosto 2-3 x na teden)
- prijatelca, ki je od frenda punca in se pac druzite (tega ne diras zadari kolega)
- prijatelca, ki ni tolk lustna, a ce srecas kdaj z njo ko si zunaj z druzbo jo bi podrl. ( od nje mas tud korist, ko kaj spijes)
- prijatelca, oz. sodelavka, z njo se druzis ker pac delata skupaj (lahko je tudi kaj od prej nastetega)

Torej z vsemi, ki si v stiku jih hoces napicit, ker drugace se pomoje nebi druzil z njimi. Zenska prjatlca enostavno ne more nadomestit prijatelja, lahko pa potesi ostale potrebe.

Zdaj pa se naj najde tukaj en mojster, ki trdi, da ima prijatlco s katero se dobiva 2-3x tedensko pa je nebi podrl. P*edri ne odgovarjajte .

dizzy govori da hodi na drinke s škorp, tjašo... pa da jih ne bi posexu
evil.gif

Spodaj omenjen link (mislim da je ze X krat bil objavljen) lepo razlozi, da moski pac mamo samo eno lestvico na kateri so zenske ki jih "bi" in s tistimi se druzimo
smile-1.gif
Preprosto. Zenske pac majo 2: 1.) prijateljsko in 2.) [censored] lestvico

Ladder Theory

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej to je v bistvu one day stand, beri je bil samo enkrat na pijacki
evil.gif
pa mogoce se kdaj ko mu bo pac hudo dolgcajt.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Po moji definicije je vec tipov prijatlc:
- prijatelca z namenom, da mas kaj koristi od tega ( s to se druzis pogosto 2-3 x na teden)
- prijatelca, ki je od frenda punca in se pac druzite (tega ne diras zadari kolega)
- prijatelca, ki ni tolk lustna, a ce srecas kdaj z njo ko si zunaj z druzbo jo bi podrl. ( od nje mas tud korist, ko kaj spijes)
- prijatelca, oz. sodelavka, z njo se druzis ker pac delata skupaj (lahko je tudi kaj od prej nastetega)

Torej z vsemi, ki si v stiku jih hoces napicit, ker drugace se pomoje nebi druzil z njimi. Zenska prjatlca enostavno ne more nadomestit prijatelja, lahko pa potesi ostale potrebe.

Zdaj pa se naj najde tukaj en mojster, ki trdi, da ima prijatlco s katero se dobiva 2-3x tedensko pa je nebi podrl. P*edri ne odgovarjajte .

dizzy govori da hodi na drinke s škorp, tjašo... pa da jih ne bi posexu
evil.gif

Tu so tri opcije:

1. laže in bo izkoristil prvi namig za gor splezat
2. sta grdi (ampak zakaj bi pol hodil z njima na pijačo?
confused-1.gif

3. ima fanta

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
aja pa ce se spomnem je PNG imela podobne tezave z razumevanjem tega problema

in še vedno furam (zgolj) prijateljstvo
wink-1.gif

Pomoje, da če preživiš te začetne težave in se vzpostavi nek platonski odnos, zadeva lahko obstaja. 100 ljudi, 100 čudi.
wink-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
@all

Zakaj pa potem ostanete v stikih z bivšimi? Jaz z nobenim nisem skregana, z zadnjim pa v več kot odličnih odnosih, pa ne vidim nobenega problema, v druženju z njimi, če imata dva razčiščene odnose,...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
joj, zakaj? poglej odgovore moske... verjetno bi še te vsi bivši malo, henki penki
smile-1.gif
pa spet odvisno kaj zate pomeni prijateljstvo. To namrec ne pomeni 2x na leto na pijacko.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pojma nimaš. Jest sm tudi v zelo dobrih odnosih z bivšov, pa jo ne bi še enkrat napičil. Včasih prov fajn pride, da vprašaš za kakšen problem žensko. Zgleda še niste tega dojel. Ampak, vi kr po svoje, glede na obnašanje na forumu imate vsi "prazna" jajca.
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
zakaj je ne bi pičil? prej si jo x let drajso, potem pa naenkrat bum, pa ne več..pa kolega sta naprej ostala..ne štekam
confused-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Prvo kot prvo, ti zenska ne more dat nasveta. Drugo pa ne me basat, da se ne spomnis na case, ko si jo lepo veselo jahal in da ti nebi pasalo ce bi malo porogovilo, takrat ko mas "polna jajca". Ce temu ni tako je bil sex zanic. Brez zamere.

Edit: ni naklucje, da se ji rece "Bivsa".

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Zakaj bi si delal probleme in sexal z bivšo? V igro spet pridejo čustva in takrat se ponavadi spet začnejo neke mučke. Eden potem spet bi, drugi mogoče ne. Uglavnem, nima smisla, imaš lahko več problemov kot koristi.

In zakaj ženska ne more podat mnenja oz. nasveta?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Zato se pa ne druzimo, dobivamo z bivsimi, ce pa se ze pa se ve zakaj...
Nevem kaj bi naprimer meni moja bivsa lahko povedala cesar se nevem. Sploh te nasvete z "zenskega sveta" lahko obdrzi za sebe, ker tak same nevejo kaj bi rade. Sej pravim da je bivsa z razlogom a ne ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.