Krvodajalec sem že skoreja točno od 18. rojstnega dne. Od takrat sem šel na vse akcije, ki so bile v našem kraju, pa še dvakrat v Lj. Vmes sem bil enkrat zavrnjen (tattoo). Naj se dela karkoli s to krvjo, jaz bom krvodajalec dokler bom lahko. Saj tudi če komu želiš pomagati na kakšen drug način, ni vedno nujno da bo pomagalo ali da se bo izteklo tako kot je bilo mišljeno. Še vedno pa raje poskusim pomagati, kot da se enostavno obrnem stran, češ saj to je itak zaman.
Darovalec organov pa še nisem. Imam že dolgo namen se vpisati, samo še nisem prišel do tega. Žal je tukaj posredi čista lenoba
@korl: Malo se umiri... Misliš da je tisti dan počitka brezveze? Verjami sem takoj po darovanju počel stvari, ki jih ti v življenju nikoli ne boš, sem fizično aktiven in zdrav, pa me je močno zvilo.
Darovalec organov pa še nisem. Imam že dolgo namen se vpisati, samo še nisem prišel do tega. Žal je tukaj posredi čista lenoba
@korl: Malo se umiri... Misliš da je tisti dan počitka brezveze? Verjami sem takoj po darovanju počel stvari, ki jih ti v življenju nikoli ne boš, sem fizično aktiven in zdrav, pa me je močno zvilo.
Nazadnje urejeno: