Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Na pecikl, pa ni nobene gužve na mp
cheer.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
No lej, resno mislim. Ker če se bo tole uresničilo, potem se raje ne bomo odpravili proti hrvaški obali.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
No lej, resno mislim. Ker če se bo tole uresničilo, potem se raje ne bomo odpravili proti hrvaški obali.
Uresničilo se bo, ene 18ur planirajo čakanja,
evil.gif
.......na vašem mestu bi te praznike raje podpiral domače gospodarstvo....

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Zakaj bi v Hrvaski Istri pili pivo za 1.8€ ce ga lahko v Portorozu za 3.5 ?
Podpirajte raje domace oderuhe.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Policaji nikoli ne bodo izgubili javne podpore zaradi stavke. Razen podpore peščice tistih, ki bodo nezadovoljni z njihovo postrežbo pri zares nepomembnih opravilih, kot je prečkanje meje. Ob vsaki stavki poudarjajo, da se bodo na klice državljanov normalno odzivali in nujne primere obravnavali kot ponavadi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kak slovencizem veje kle.

nalsednjič k bo stavka dohtarjev pejt raj na žale, vlež se na mesto..ne težit zakaj te ne bodo zdravili

in ti frajerji kaj se gredo. pol leta ne kaznujejo ampak opozarjajo, delajo škodo proračunu. zdej k so ugotovil, d ajih nben ne j 5% zdej bodo pa uzgal po folku brezmejno, da se bo folk bunil.

jaz bi to odpustil. pa nej del akar če.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.383
7.068
113
Meni sicer te stavke, kjer najebe folk, torej prebivalci slovenije, niso jasne. Stavka bi morala biti takšna, da najebe delodajalec, da se vrši pritisk na njega, ne pa na xy ljudi.

Torej maš fabriko, stavka, stroji stojijo, najebe lastnik tovarne, ker mu stoji proizvodnja. Pri nas pa imaš fabriko (državo), pride stavka, in najebemo ostali, ki "delamo" v njej, namesto da bi lastnik...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Greš pač čez eno polje ... hrčki se itak en bodo pretegnili dokler prihaja denar v njihovo državo (baje jih edino to še ohranja pri življenju), naši pa itak stavkajo!
cheer.gif

Grem stavit da ko se en spomne da lahko gre mimo vrste bodo šli vsi, sploh ko se bodo v 2h premaknili v neskočni koloni za 50m!

Stavka je jasno legitimna, prost prehod ljudi in blaga preko meje bodoče članice EU pa tudi!
nahrung002.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
http://www.rtvslo.si/slovenija/sps-ocitno-si-nekdo-v-tej-drzavi-zeli-slabo-policijo/307331

Bo ali ne bo, ker ne bi rad obtičal na mejnem prehodu, v vsako smer za par ur?

Upam, da ne bo, ker ne bi rad z dojenčkom na meji čakal več ur. Sicer pa kaj smo državljani krivi za njihove delovne pogoje, da je potrebno zagreniti praznike tisočim Slovencem? Samo javno podporo bodo izgubili...

467716-post_slo.gif

Enako... Ker nimam izbire, saj gre moja že danes dol z dojenčkom, se bo samo treba odločiti, kdaj iti nazaj v nedeljo. Že res, da imam klimo in max zatemnjene šipe zadaj, samo par ur čakanja s šestmesečnico se mi ne zdi ravno užitek
uf-1.gif

Že za v petek, ko greva dol s kolegom bo za premislit, če ne bo to nočna vožnja...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni sicer te stavke, kjer najebe folk, torej prebivalci slovenije, niso jasne. Stavka bi morala biti takšna, da najebe delodajalec, da se vrši pritisk na njega, ne pa na xy ljudi.

Torej maš fabriko, stavka, stroji stojijo, najebe lastnik tovarne, ker mu stoji proizvodnja. Pri nas pa imaš fabriko (državo), pride stavka, in najebemo ostali, ki "delamo" v njej, namesto da bi lastnik...
Kako točno naj policisti stavkajo, da bodo najebali vodilni, torej model v obleki, ki sedi v 15. nadstropju, ki je plačan iz državenga proračuna

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
http://www.rtvslo.si/slovenija/sps-ocitno-si-nekdo-v-tej-drzavi-zeli-slabo-policijo/307331

Bo ali ne bo, ker ne bi rad obtičal na mejnem prehodu, v vsako smer za par ur?

Upam, da ne bo, ker ne bi rad z dojenčkom na meji čakal več ur. Sicer pa kaj smo državljani krivi za njihove delovne pogoje, da je potrebno zagreniti praznike tisočim Slovencem? Samo javno podporo bodo izgubili...

Sem na istem. Imam 2 letno hčerko in ne mislim v obe smeri stati po več ur. Smo imeli lansko leto že slabo izkušnjo, ko je od Pivke do Postojne vse stalo, ker so zaprli pospeševalen pas za na avtocesto pri Postojni in folk se ni znal/zmogel normalno priključiti na avtocesto.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.383
7.068
113
Ne vem, pa me niti ne zanima, to naj ugotoviji tisti, ki ščuvajo delavce v JS, da stavkajo, torej štrukelj in podobna banda.

Saj tudi policistom, ki bodo stavka na meji, ne bo fajn, prvo bodo morali opravljat več dela, kot ponavadi, potem pa še jeza voznikov...pomoje so vsi za, da stavkajo ja, ampak...sindikat je mafija, pa pač morajo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kako točno naj policisti stavkajo, da bodo najebali vodilni, torej model v obleki, ki sedi v 15. nadstropju, ki je plačan iz državenga proračuna

Ni tako težko. Nehajo izdajati kazni in le opominjajo. Tole, kar pripravljajo, je čisto usmerjeno proti državljanom, ki želijo svoje otroke peljati na morje po dolgi zimi. Recimo, moja hčerka ima občutljiva pljuča in bi jo rad peljal na Mali Lošinj, ker je menda tam zelo dobro okolje za pluča.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.