Staro za novo

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V bistvu ti grba ne smejo predati v roke da bi prelepil sam.
To pa prvič slišim, glede na to da Uae prodajajo grbe po komadu in te noben ne vpraša kje in zakaj ga boš ponucal.

Itak. Grbe kupis po zelji. Sprobano na vec "tehnicnih" po LJ in okolici. Se nikoli ni bilo problema.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko sem na UE Trebnje hotel samo nove grbe sem moral prinesti tablice. In je teta citirala zakone. Konec koncev je to logično, je del uradnega dokumenta. Saj prometne tudi ne dobiš na UE bianko in jo sam izpolnjuješ po potrebi.

Nevem na kaksno teto si ti naletel,ampak večina strank je grbe brez problema kupila in prinesla sabo....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko sem na UE Trebnje hotel samo nove grbe sem moral prinesti tablice. In je teta citirala zakone. Konec koncev je to logično, je del uradnega dokumenta. Saj prometne tudi ne dobiš na UE bianko in jo sam izpolnjuješ po potrebi.

To si ocitno naletel na eno "zoprno" teto
smile-1.gif
...

Jaz sem ze dvakrat dobil nalpeke... Prvic celo brezplacno... pa nikoli nisem imel s seboj tablic in ni bilo ptorebno dajat nikakrsnega dokumenta ... Prvic sem rabil, ker se je nalepka med pranjem avtomobila, kar delno odlepila oz. strgala... Drugic pa ko smo kupovali rabljen avto in je sicer imel LJ tablice... le grb ni bil pravi ... Takrat pa sem placal nekaj malega... nevem... se mi zdi, da manj kot 2€ za par nalepk ...

Prvic sem nalepke dobil na tehnicnih pregledih v Kranju ... drugic na AMZS v LJ ...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Glede na to, da mu je citirala zakone ...
bonk.gif

Meni se bolj zdi, da je on zahteval namestitev nalepke s strani, ker sicer bi moral nalepko nesti na pooblaščen servis, kjer pa bi ga gladko zavrnili, ker s sabo prinešenega materiala oni ne vgrajujejo.
priden.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To pa prvič slišim, glede na to da Uae prodajajo grbe po komadu in te noben ne vpraša kje in zakaj ga boš ponucal.

Itak. Grbe kupis po zelji. Sprobano na vec "tehnicnih" po LJ in okolici. Se nikoli ni bilo problema.

Kaj je fora teh grbov? A to si prav želite imet točno določen grb?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.576
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

če ti do zdaj na alterju še ni postalo jasno, da majo eni avte lepše ko žene, pol ti je jasno, da nemoreš met kr enega grba, kaj si bojo pa sosedje mislili?
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Fora je da v nekem okolju imajo avti naceloma enake grbe. In ce ne zelis izstopati si priskrbis enake grbe kot jih imajo lokalna vozila. In ko se "skoncentriras na neko obmocje gres kupit nalepke za tablice. Se nikoli ni bilo problema - pa sem kupoval kot cisto obicajna stranka.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če imaš grb druge UE, je prvi znak za soseda, da je avto rabljen.
Hehe, ni nujno.
Ljybljancan kupi nov avto v mb in ce ne bo pomislil na to, bo dobil mb tablice na avto. In potem je grb kar naenkrat.....

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Hehe, ni nujno.
Ljybljancan kupi nov avto v mb in ce ne bo pomislil na to, bo dobil mb tablice na avto. In potem je grb kar naenkrat.....

Drugace pa lahko kjerkoli v Slo dobis katerekoli oznake tablc in seveda tudi grb. Samo rect moras pri registraciji...

Pbutec

20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Hehe, ni nujno.

Drugace pa lahko kjerkoli v Slo dobis katerekoli oznake tablc in seveda tudi grb. Samo rect moras pri registraciji...
Oni pa morajo imeti na zalogi.čisto vse kombinacije je težko držati na zalogi ...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ponavadi imaš na zalogi registrska območja z grbi nosilcev (torej, koperski, mariborski, ljubljanski, novomeški...). Če hočeš grb zamenjati ga moraš sam (zanimivo bi bilo videti kaj pravi zakon glede tega kdo to sme).
Glede na to da pišete da grbe lepite vsepovprek natablice... vsaj policaji bi morali vedeti kaj pravi zakon in kakšne kombinacije so v skladu z zakonom in kakšne za tablice dol pobrat...

Pbutec

20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če hočeš grb zamenjati ga moraš sam (zanimivo bi bilo videti kaj pravi zakon glede tega kdo to sme).
Zdaj si pa obrnil lajno? Tebi je gospa citirala zakon na UE, si nisi zapolnil?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če hočeš grb zamenjati ga moraš sam (zanimivo bi bilo videti kaj pravi zakon glede tega kdo to sme).
Zdaj si pa obrnil lajno? Tebi je gospa citirala zakon na UE, si nisi zapo M nil?

Hitro popravi to slovnično napako, ker zdaj te bo drk.al s tem, ko drugega ne bo našel.
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sicer pa who cares kaj en (p)butec lapa... Zaradi mene si grbe lahko po riti nalepite če vam tako paše ali po sprednji šipi. Komplicirate tam kjer je najmanj potrebno.

rotvajler

Pripravnik
7. mar 2011
173
20
18
Včasih je res hecna prodaja avtomobila, pa ko se najdejo padalci s tremi vprašanji, od katerih sta dva o zadnji ceni, pa ko mu poveš, da ta avto nima zadnje cene, glas na oni strani še bolj zatrokira.. pa kako to, gospod, da nima zadnje cene... ja glejte gospod, ta je nima... hmm, hmmm.. Ali motor dela,? Ali sem kje v oglasu napisal, da je motor v okvari? Hmm, hmm... Kolk je pa zadnja cena? Pridite avto pogledat pa bova potem kaj rekla o ceni.. Mogoče bo za vas prenizka pa jo bova zvišala.. Kako ste to mislu, gospod? Haha, sem se malo pohecal, pridite na ogled pa dorečeva o ceni.. Kolk je pol zadnja cena? Hahhahah...