Citat:
Uporabnik darjan pravi:
...zato tudi nimajo urejenega parkirišča, etc...
Kako to misliš? A bi morali na javnih parkiriščih okoli centra vsi lastniki lokalov v centru mesta imeti svoje parkirišče, da bi gostje vedeli, kje parkirat?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
...zato tudi nimajo urejenega parkirišča, etc...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Smo potem zavili v Picikato...odlična zadeva, priporočam!
Ne..nisem se vpisal med tiste, ki so v 30min uspeli pojest XXL pizzo
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Pred časom sem jih lajkal na FB, slike so take da dol padeš. Tudi novozelnec in holesteroluša na odprti kuhni sta mi bla dobra.
pred cca. 1mescem sem pa šel v Cjel in sem šel jest.
Ura je bil cca. 16-17h polno je bilo nekje 1/3 gostilne, jedilni list je bil strgan, na določenih straneh je mankala folija.. nevem iz kje so ga potegnali.
na hamburger sva cakala 45min ... wtf?
jedu sm ne spovnem se točnega imena, neko žensko ime hamburgerja.. nič posebnega, za moje pojme sem jedu velik velik boljših, tud od punce ne spovnem se kerga je jedla ni bil nič posebnega. Suho meso, preliv in ostalo ni bilo nič posebnega... tudi pomfri ki ga dobiš zraven je bil mrzu.
Potem sva iz fore uzela še sladico, js sm jedu to jaffico, tud nič posebnega na sliki je za pojest v živo pa tk tk, tisto kar je zravn sledice, en dodatek mi je ful grenil.
Punca je jedla nek čokoladn mus ne spovnem se imena, morš čakat 20min da ga nardi... tud tu ni bilo nekega presežka...
skratka to je moje mnenje....