I
Lahko ostanemo na nekem kulturnem nivoju, ali je to zate mogoče prezahtevno. Kaj pravi statistika glede poškodovanih v prometu okrog šol in vrtcev? Koliko pa je ugrizov psov?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ti si bolan. V glavo
Kdaj te pa pes ugrizne? Ter - kdaj te pa avto povozi?
Bizon !!!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
http://www.slovenskenovice.si/...prehajalki-psov
Napadel je "pasjeljubce", dve ženski.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Lahko ostanemo na nekem kulturnem nivoju, ali je to zate mogoče prezahtevno. Kaj pravi statistika glede poškodovanih v prometu okrog šol in vrtcev? Koliko pa je ugrizov psov?Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ti si bolan. V glavo
Kdaj te pa pes ugrizne? Ter - kdaj te pa avto povozi?
Bizon !!!
Ugrizov psov nikakor ni neka zanemarljiva številka in je kar visoka glede na število vseh poškodovanih udeležencev v prometu: seznam ugrizov po pasmah za leto 2007. Ob tem ne dvomim, da je večji delež neprijavljenih ugrizov kot neprijavljenih nesreč v prometu s poškodovanimi osebami. Mene je že parkrat v življenju napadlo kako ščene in me tudi ugriznilo, vendar zaradi take praske nisem delal prijave.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:Hja, sem precej prepričan,. da je v okolici šol in vrtcev več poškodb v prometu kot ugrizov psov.
In sem 100% da je tudi v celi SLO več poškodb v prometu kot ugrizov psov.
razen če si hotel primerjat poškodbe v okolici šol z ugrizi v celi državi. Ampak ne, saj ne bi tako poskušal zavajat, a ne, da ne?