Štanti Ljubljana

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Zanima me, če ima kdo od vas idejo, kje bi dobil kontakte gostincev, ki bodo imeli v decembru v centru LJ štant(e) s hrano. Poskusil sem že na MOL in kasneje pri podjetju, ki praznični sejem ureja, vendar mi podatkov ne želijo posredovati (glede na vso famo glede osebnih podatkov jih razumem).

Če ima kdo še kakšno idejo, predlog kako bi dobil te podatke pred uradnim odprtjem štantov v decembru pa prosim za informacijo.

Hvala!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... to bo pa težka... brez insajderja ne bo šlo... rezultati razpisa pa verjetno niso javni?

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Ne, rezultati niso javni. Njihov nasvet je bil naj počakam do decembra in grem potem direktno do njih, ampak to je žal prepozno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mal poglej kdo je lansko leto sodeloval... grem stavt, da jih je 3/4 istih...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Če rezultati niso javni, te lahko vsak, ki ga boš kontaktiral, toži
tongue-1.gif

Lp

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Zanima me, če ima kdo od vas idejo, kje bi dobil kontakte gostincev, ki bodo imeli v decembru v centru LJ štant(e) s hrano. Poskusil sem že na MOL in kasneje pri podjetju, ki praznični sejem ureja, vendar mi podatkov ne želijo posredovati (glede na vso famo glede osebnih podatkov jih razumem).

Če ima kdo še kakšno idejo, predlog kako bi dobil te podatke pred uradnim odprtjem štantov v decembru pa prosim za informacijo.

Hvala!

Drugič zahtevaj informacijo po ZDIZJ (https://www.ip-rs.si/zakonodaja/zakon-o-dostopu-do-informacij-javnega-znacaja/)

Poleg tega bi ti, glede na zakonodajo (ZDIJZ), podatke MORALI posredovati. Ne glede na to, ali napišeš, da zahtevaš informacijo po ZDIJZ. In ne rabiš napisat, zakaj rabiš to informacijo.

Rok za odgovor: "Organ je dolžan odločiti o zahtevi prosilca nemudoma, najkasneje pa v roku 20 delovnih dni od dneva prejema popolne zahteve."

Glede na to, da MOL razpolaga s podatki o najemnikih, bi ti morali poslati te podatke. TAKOJ. Lahko se celo pritožiš informacijski pooblaščenki, da niso upoštevali ZDIJZ (če imaš kaj pisno)
grin1.gif