menda ne zastopiš kaj je tema pogovoraSej tega je menda kr dost.
Reče se mu kurbenhaus.
menda ne zastopiš kaj je tema pogovoraSej tega je menda kr dost.
Reče se mu kurbenhaus.
Tastar, da limam taksne slikice kot vi v postih o slikah v golih slovenkah grem raje med menihe. Sorry verjetno sem ze razvajen ampak imam neka merila in tudi sam prekleto dobro vem kaj lahko ponudim. Zaradi mene lahko tropski gozd in napihnjena melona od zenske seksa se tako dobro ampak, ce mi ni vizualno privlacna no go. Vi kar iscite po vaskih veselicah primerne modele. Potem pa mama sindrom in alkohol na stara leta.
Imam trenutno all in one package tako, da se bom verjetno ustalil. Tisti one in a lifetime zadetek.
To si v enem mesecu ugotovil? Bravo, ti pa si jack.Tastar, da limam taksne slikice kot vi v postih o slikah v golih slovenkah grem raje med menihe. Sorry verjetno sem ze razvajen ampak imam neka merila in tudi sam prekleto dobro vem kaj lahko ponudim. Zaradi mene lahko tropski gozd in napihnjena melona od zenske seksa se tako dobro ampak, ce mi ni vizualno privlacna no go. Vi kar iscite po vaskih veselicah primerne modele. Potem pa mama sindrom in alkohol na stara leta.
Imam trenutno all in one package tako, da se bom verjetno ustalil. Tisti one in a lifetime zadetek.
Tastar, da limam taksne slikice kot vi v postih o slikah v golih slovenkah grem raje med menihe. Sorry verjetno sem ze razvajen ampak imam neka merila in tudi sam prekleto dobro vem kaj lahko ponudim. Zaradi mene lahko tropski gozd in napihnjena melona od zenske seksa se tako dobro ampak, ce mi ni vizualno privlacna no go. Vi kar iscite po vaskih veselicah primerne modele. Potem pa mama sindrom in alkohol na stara leta.
Vidim, da ste tukaj sami perfektni manekenčki, in če to ne ste seveda polni keša. Koliko vidim imate doma same manekenke, spedenane inštruktorce fitnesa ali drugače plastično popravljene popolne ženske.
Eni pač imamo povprečne plače, zgledamo kako pač zgledamo, in si sebi primerno žensko pač izberemo. Tako kot imam jaz 10kg preveč, 10.000 eur premalo mesečnih prihodkov, in seveda že precejšnjo plešo na glavi, tako tudi naše, normalne, ženske niso brez napak. Imamo jih pa vseeno radi, zvečer se še vedno poigramo med rjuhami in pač furamo neko povprečno življenje.
Hkrati pa valda, se ne rabimo bat, da nam naše babe šefi nabijajo med časom malice.