Ah, vodovodarjem je vseeno. Tistim ki nafto pripelje tudi. Edini ki imajo potencial da so problematični so rtv, ki se ti obesijo na "gospodinjstvo". Sicer pa, meni se ne zdi, da bi bilo na oglasu neko poceni nadstandardno stanovanje.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Po moje je to zgodba enostanovanjske hiše, razdeljene na štiri enote. En vodovodni, električni, KTV priključek.
V principu je to vse nelegalno, ampak who cares in Sloveniastan.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
RTVju pa pač javiš, da nimaš tv sprejemnika, nehajte no iskati dlako.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Po moje je to zgodba enostanovanjske hiše, razdeljene na štiri enote. En vodovodni, električni, KTV priključek.
V principu je to vse nelegalno, ampak who cares in Sloveniastan.
Kaj za boga svetega je lahko nelegalnega pri deljenju vodovodnega in el. priključka?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko spremljam te debate okol najemnin, vsi najemniki sovražijo najemodajalce ki goljufajo drzavo, dobavitelje....in ga je treba takoj prijaviti najemodajalca vsem možnim inšpekcijam. Tudi zaradi tega ker z oddajanjem.mastno služi, hkrati pa še goljufa.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Za 10 evrov se kampa ne dobiš.
Si me pa nasmejal.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ena iz tam
Ziujo
Rabil bi vaso pomoc ce mi jo lahko kdo ponudi v tej skupini namrec ker nimam denarja in pa ker bi rabil neklih za spat pa za stusirat sem se obrnil na tole skupino! Situacija je taka nima veze kje bom spal ali na tleh ali na kavcu meni je samo vazno da lahko na toplem spim in pa da se stusiram to je pa tudi vse. Zdej ce mi je katere pripravljen priskocit na pomoc bi mu bil zelo hvalezen!
Hvala in ....
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ja, bral, odlična. Veliko pove o razmišljanju ne tako redkih mladih osebkov...
Enako, kot osebki/fehtarji na Čopovi, na pogled čisto zdravi, s kartonom, na katerem piše: Nimam za jest. Pejd delat za 2,5 evra na uro, lenuh leni!
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
, pa mi je manjkalo let, ker sem šel v invalidsko - iz samo enega vzroka: ker sem (spre)videl, kam vse skupaj pelje...
Se oproščam za smetenje teme: jaz sem se z njim nehal ukvarjat, ker je tipičen slovenski hinavec..Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
No vidiš falota..pa tako moralizira.