Ko so jih zagledali so se ustrasili da jim bodo vse krofe pojedli.Zakaj se pa pol vardekov bojijo? Njih je tud treba zascitit
Če mene vprašate, je bila ona preiskava vardistov na privatnem zemljišču naštimana, da bi izzvali reakcijo (posebej trenutne vlade/ministra ), ki je kao bila v stilu "obkolili polic.postajo in grozili policistom" s strani MSM, kar je IMHO laž, ki se je vrtela kar nekaj dni. Ni mi jasno, kako lahko obkoliš zgradbo v ravni vrsti pred njo ...Policisti ....
Lej kako bi on to cistil...Ko se vardiste zmeče v zapor je treba počistiti tudi policijo. Iz policije prihajajo župani kateri imajo čudno preteklost.Kaj so delali pri baričevič aferi? Kaj so naredili pri zokiju? In potem jih naj ima človek v dobrem?
Njih je potrebno zaščititi? Pod policijskim nadzorom na njive pomagat kmetom. To je zaščita za take.Zakaj se pa pol vardekov bojijo? Njih je tud treba zascitit
Počisti ne pomeni da nekoga ubiješ. Počistiti pomeni tudi kader kater je tako ali drugače politicno vpet v eno ali drugo stran, odstraniti iz položajev in jih degradirati na nižji položaj.Lej kako bi on to cistil...
Dobr da nisi bil leta 45 v kakem obcinskem ljudskem odboru ker bi verjetno bil Kocevski Rog premajhen ko bi ti cistit zacel.
to je prov za otrokom pokazat kako funkcionira radikalizacija... prvo 20 let opozarjanja na zgodovinsko krivico in poboje, leta 2020 bi pa ze sam cistil...
Dolocene funkcije so imenovane od politike. Tako funkcionira nas sistem. Ustava pa zakoni pa te zadeve.Pa ti razumeš, da prav zaradi političnega ozadja kriminalistov in pravosodja marsikatera zadeva splava? Mene nebi motilo, če je v stranki, samo potem naj nekaj ne preizkuje.
Kater zakon je policaj kršil?In ja, policaj je kršil zakon kljub temu da je"pomagal"
Kater zakon je policaj kršil?
A tisti ker je bil na manj kot 1,5m razdalje, al še kaj drugega?