no, pa sej vemo, da nočemo Orbanizma v sloveniji. pač razen SDS-ovci, k jim je itak sponzor.
In kaj sedaj?
no, pa sej vemo, da nočemo Orbanizma v sloveniji. pač razen SDS-ovci, k jim je itak sponzor.
Dejstvo je da drzava NE varuje meje. Poglej madzarsko mejo, potem pa naso mejo. In ce ti to ni dovolj, se vprasaj, zakaj sta Italija in Avstrija ponovno kot v prejsnjih casih uvedla nadzor na meji proti Sloveniji, Avstrija ima se ograjo. Dejstvo je, da nas ta (in prejsnja) vlada pocasi in zagotovo izkljucujejo iz Schengena! Dejstvo!
Prevajalci in tolmači razkrivajo, od kje prihajajo
Pri Šarcu se ne dajo. Nadaljujejo z naročili in sklepanjem pogodb, ki se nanašajo na tujce, ki nezakonito prestopijo državno mejo in jih morajo nato policisti na njihovo željo (ki je za policiste “ukaz”) brezplačno odpeljati v azilni dom. Tokrat je vladni urad, ki deluje neposredno pod okriljem...moja-dolenjska.siOd Egipčanov, Libanoncev, Turkov, Indijcev, celo državljanov BiH
V času od petka, 7. februarja, do danes zjutraj oziroma v petih dneh so slovenski policisti prijeli 96 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Prijeli so tudi enega prevoznika, slovenskega državljana. Ponovno so jih največ prijeli na območju Policijske uprave Novo mesto. Podatki...moja-dolenjska.si
Se eno dejstvo - glavni mediji o tem molcijo...
Zato nujno rabimo samoobrambne mehanizme in sem spada varda!
Policija ne opravlja svojega dela, prvič je že čisto politično prestreljena, drugič jih je premalo. In ja, bojimo se za svoje otroke ne za sebe. Pojdi v kakšen geto na Zahodu, če si upaš.
Ja no, poglej njegovo celotno čvekanje in ne samo tisti del, ko se je vlekel ven.Enim na levici je zameglilo um, sploh ne zmorejo sprocesirat, kaj je Tonin dejansko povedal. Bolna scena.
Neumnosti, da nima smisla pojasnevat. ...? noben niti ne vpraša kaj so misli....Kot da nekateri na levici že nekaj let ne pojasnjujejo, kaj so v resnici rekli.