Ko vedo vsi, je lobiranje. Ko vesta samo dva, je korupcija.
Vas kar malce strese po životcih , kajne, ko takole vidite zvezdo. Tako kot Hudobin Potepin, ko je videl križ na steni v bajti pri Krišpinu .
Ja, Petrol npr. , ki predvsem prodaja za šankom od rožic za osmi marec naprej, pa sveč itd, bencin si pa by the way mimogrede sam natočiš.
Tako si mislil, kajne .
"Nimaš kaj, marketing zmore čudežeeeeeee ... " ( )
Lepo gor ali dol, tako pač poteka lobiranje & politika in mi potrebujemo ljudi, ki bodo tako delovali v dobro Slovenije in Šarec pač ni eden od njih.
ja sej imamo profi lobiste.
mogoce je pa preposten, da bi tam s tistimi lobisti cvekal in jim v rit lezel.
A bomo sedaj spet bolj papeški od papeža in bili veseli, da je Šarec tako nesposoben in nespoštovan s strani tujih državnikov (pa pustimo sedaj njegovo nedokazano osamljeno tavanje po hodnikih, dejstvo je da ga ne jemljejo preveč resno), saj tako vsaj ne lobira kot večina drugih v dobro svoje države? Meni ni do tega. Ljudi pošiljamo v svet zato, da kaj naredijo za nas doma in državo samo kaj pozitivnega in ne zato, da se držijo zase ali pa celo ostajajo doma, mi pa vlečemo kratke slamice v primerjavi z drugimi državami.
Yeah sure
To bo to ja
In to zdaj v bistvu izvajaš točno to, kar sem napisal par postov nazaj...
.. pa tako polen modrostiOk, super, da imamo takšnega predsednika vlade kot ga imamo, drugim državam se lahko kolca po takšnih politikih kot je on, tako poštenega pa to
Ti bos hoces/noces moral pogledat dokumentarca Bancna luknja na YT. Do takrat ne bos nikoli na sredini, vedno bos zivel v zmoti in bos rdeca kapica v oceh mnogih (si upam trdit). Po ogledu bos vsaj rekel: JJPMC.Ja, Petrol npr. , ki predvsem prodaja za šankom od rožic za osmi marec naprej, pa sveč itd, bencin si pa by the way mimogrede sam natočiš.
Tako si mislil, kajne .
"Nimaš kaj, marketing zmore čudežeeeeeee ... " ( )
No ja, pri nas ne deluje država, če sama skupaj s pravosodjem in policijo krši zakone. Zakaj za vraga morajo jaz čakati na meji oni pa kar tako hodijo čez?Po tvoje se pravi ni prepovedano se samoorganizirati.
Kaj je torej narobe s ISIS borci? Samoorganizirani so Pravijo da se država (katerakoli že) ne zna braniti, zato hočejo svojo?
Nope, ne pretiravaj. Poklicat moras policijo ali si mogoce ti varuh reda? Ce si pa slucajno zastihan, pa naj kdo drug poklice. To se morate v naprej zmenit, kdo bo klical. Nekdo pac naj poklice.Ja - ne vem no, država si lasti neke privilegije oz. naloge, kasneje jih pa ne opravlja. Osnovna naloga države je varovanje svojih meja.
Kje so graničarji?
Ker država ne izvaja svojih nalog - kaj sedaj, se moram pustiti kriminalcem ki me ogrožajo, kar ubit?
Ni šans, če mi kdo takole pride na moj vrt, ga odvadim tega z navadno kruco! Pa če se Ljubljana na trepalnice postavi.
Za prehod preko državne meje so mejni prehodi. Še navaden kočevski medved ne sme kar tako tacati po svetu, se mu hitro odredi odstrel.