stadion BS, rondo, clevelandska, črnuška obvoznica

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Lej mene nič ne moti če se gradi, ga tudi osebno ne poznam in mu privoščim da je uspel. Me pa zelo moti, da moram zaradi ignorance nekoga voziti po blatnih poteh.
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za blato verjetno ni odgovoren leka.
drugo je pač to, da kjer je granja je poc. ampak vseeno je za pričakovati, da se poc znajde na tvojem koncu, k se vas deset vozi gor dol, prej kot na rondoju, kjer je prometa k dreka.

če poveš bolj natančno lokacijo, lahko ugotovimo razliko v gostoti prometa. je pa tomačevo en bolj obremenjenih delov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Če mora kmet na "deželi" skrbet za čistočo asfalta (so se že našli sosedje ki so za lopato zemlje (na nekaj 100m ceste)klicali policaje), ne vem zakaj nebi tudi gradbeniki poskrbeli "za čistočo" cest.
Ne rečem da ni nobene svinjarije na cesti, samo da pa od kamiona letijo "šajtrge" materiala pa tudi ne gre.
Ne vem kako je stanje v rondoju niti ne vem kako je bilo pri asku.
Če smo mi delal nekje ob prometni cesti in da je bilo veliko zemeljskih del smo naredili bazen, ob izkopih oziroma drugih umazanih delih pa še mujota z ročnikom

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Točno tako. Kdo pa naj bi bil odgovren za čiščenje svinajrije iz ceste, če ne izvajalec del. In tu se je obnošal ignorantsko da ni res. Blatne cetse, blato padalo oz kamionov po celem kraju bila svinjarija od njega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se povsem strinjam. sam tukaj je v dežju letelo od koles marsikaj. v suhem pa pač prinesejo nekaj materiala vseeno na kolesih. in ker je veliko koles je veliko materiala.

in to sme tudi jaz vprašal kako da noben ne reagira. v zadnjem dežju je bilo tam kot na njivi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
če je veliko "koles" naj pa dobijo tistega cestnega pometavčka (pa ne ročnega lol) pa naj se 24/7 oziroma ko delajo vozi od izkopa do rondoja in nazaj.
Saj kakšnega posebnega dovoljenja za to ne rabi, oziroma bi ga najbrž dobil, ker bi lahko "dokazali" da drugače težko zagotovijo čisto cesto

in ti ki si zaznamovan kot motoristični norec(piše ob tvojem nicku), ki ga po rondoju žge okrog 150 (to sem si zmislil), kaj bi se zgodilo ko bi po komolcu pripeljal na "njivo". Čez ograjo bi te zabrisalo na božjo njivo ki ni daleč stran.
Vzrok bi bila neprilagojena hitrost (omejitev mislim da je 40 na rondoju), pa vemo da se z avtom da žgat proti 100 z motorjem pa "berem i n poslušam" tudi proti 150.
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Vzrok bi bila neprilagojena hitrost (omejitev mislim da je 40 na rondoju), pa vemo da se z avtom da žgat proti 100 z motorjem pa "berem i n poslušam" tudi proti 150.
sprasujem se.gif

malo off: tistemu, ki se po tomačevskem rondoju z motorjem pelje 150, dam takoj za gajbo piva ali pa karton dobrega vina.

on: tudi na našem koncu so kamioni svinjali z navoženo zemljo, ker so imeli izvoz za nepreglednim ovinkom je po dežju dobro drselo. So enkrat celo prišli policaji in jim napisali kazen. Če so jo plačali ne vem, verjetno jih je Pintar ven zvlekel, ker oni so pač bogi,...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Sem napisal proti 150, ker slišal sem da se najdejo junaki s 140 ampak to je vse.....
seveda je precej odvisno po katerem delu rondoja greš. Ob zunanji ograji greš sigurno 20 kmh več lahko kot ob notranji. Je pa res da če padeš ob zunanji si tako j na salomoreznici, ob notranji imaš pa še nekaj upanja da se boš vsaj malo ustavil do zunanje ograje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
probaj dobiti na motosvetu kakega.
Jaz vem da sem že pri 90 veselo ružil (s čoperjem) zato tudi jaz skoraj ne verjamem tistim o 140. Ker razlika je ogromna. Že med 70 in 90 je precej razlike, da o 140 ne govorim.
Za tišanje cestaka po rondoju se pa nisem "izvežbal"

Baje so nekateri hitri z raznimi WRX. Za te bi rekel da so lahko hitrejše kot motor

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No ocitno je tipo kar sposoben, imet 50+ 4 aksarjev ni ravno poceni - hocem rect, ko je zacel je moral nek kapital vlozit v osnovna sredstva. Sem pa nekje bral da so placani na to koliko fur naredijo in se zato kar naprej mudi =)

he he, pa kej misliš da živiš....pejd ga vprašat kolk jih je njegova last in kolk jih je na leasing.....ko smo pri tem da ni glih poceni imet 50 4aksarjev....sposoben je edino v tem, da je dobil posel (mu nič ne oporekam), potem dobiti kamione pa ni noben problem, če lahk že navaden fizičnjak dobi ta novo merčko z osebno izkaznico...bo pa menda že en privatnik s pogodbo za tolk in tole €€€ dobil posojilo za nakup tovornačkov....

cist_hud

Pripravnik
25. jul 2008
136
0
16
Okolica LJ
Citat:
Uporabnik softi pravi:
on ima 50+ 4aksarjev na tej lokaciji. kje so še drugi. Leka je specializiran za velike izkope.

konkurenca mu je recimo SCT, ki pa je prezaseden z AC. ostale gradbene firme ne zmorejo pol tok kot njegova mehanizacija.

LEKA je kar je ravno zaradi SCT. SCT mu ni nobena konkurenca. Zidar pri Janežič samo po mizi useka in je vse zmenjeno.