stadion BS, rondo, clevelandska, črnuška obvoznica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da je pri gradnji prah in zemlja je povsem jasno. da LEKA s 50+ 4aksarji odvaža material smo najbrž že opazili. da od leke motorna metla sem in tja pomete omenjene lokacije, sem tudi že videl.
sam zakaj za vraga kamionov ne operejo s kompresorjem, kot je to v navadi pri mnogih izkopih. pač ne splača se postavt bazen, a strica s kercherjem pa tudi ne, ker se tako mudi in bi 2 minuti špricanja bili predolgi. kaj pa če bi bila na vsaki strani po en?

tole mi je too much. sam sem prvič, ko je bager delal v blatu in nasral cesto skočil po kercherja, ki ga uporabljam zgolj za pucanje ceste. in to delam vsakič, ko stroji zaserjejo cesto.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
To je navada pri Leki, da skoraj nic ne spuca za seboj. Imam podobno izkusnjo, ko so delali izkope v moje blizini, nobenega pucanja. s strani LEKE. Se je bilo potrebno obrniti na inspektorat, da se je mickeno izboljsalo stanje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Probaj na gradbišču kaj rečt. Leka je najbrž samo podizvajalec
Če ne bo zaleglo pa Inšpektorat, policija.
Pa karcher ponavadi tu ne pomaga nič. nAJbolje je gasilska cev in hdrant
Lepo je nekoga namazal da je dobil tak posel.

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Povsod kjer je L*KA zraven je svinjarija. In pomagajo samo inspekcijske sluzbe da jim dajo malo kazni. Sele pol se malo spametujejo.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
No ocitno je tipo kar sposoben, imet 50+ 4 aksarjev ni ravno poceni - hocem rect, ko je zacel je moral nek kapital vlozit v osnovna sredstva. Sem pa nekje bral da so placani na to koliko fur naredijo in se zato kar naprej mudi =)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
on ima 50+ 4aksarjev na tej lokaciji. kje so še drugi. Leka je specializiran za velike izkope.

konkurenca mu je recimo SCT, ki pa je prezaseden z AC. ostale gradbene firme ne zmorejo pol tok kot njegova mehanizacija.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Saj zato se pa tudi obnasa taka ignorantsko, v stilu kaj mi pa morejo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Tule se pa motiš. Res da ga ne poznam zadnjih šest let, prej mi je pa bil na nekaj gardbiščih podizvajalec (ja srčnik in plut) in si predstavaljam nejgov posel.
Poleg tega živi 2km stran od mojega rojstnega kraja kjer sem živel 28 let...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Al je pomembno kaj je delal?- zemeljska dela, pa mu je Dolinsek (pa še kdo ) precej v zelje hodu
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tam kjer je dolinšek hodil v zelje leki, je bil vrt. kjer je leka najboljši so pa njive.

če poznaš oba, ju povprašaj po mehanizaciji, pa boš videl, da je dolinšek en tozd za leko.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a od nesreče se še nisi vrnil nazaj delat. to je pa škoda mladega potenciala in jebena baba k ti je zagrenila življenje.

no čist tko, k sem mal not. leka je ratal gigant za izkope. on ne dela malih zadev. dolinšek, žurbi in podobni so za male zadeve, pa cleo smai nekaj gradijo, leka pa izključno vleike.

pri enem izmed zadnjih izkopov je leka prepolovil čas izkopa v primerjavi z vso konkurenco. izkop je bil pa kar velik. pa bolj kot velik, je bila časovna stiska.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Seveda lahko prepolovi cas, ko se mu pa za čistočo okolice in ostalo rahlo j..e

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Jah tko pač je v našem zdravstvu. (pišem kje drugje)
Za vsako OP čakaš najmanj eno leto, če pa grem delat pa adijo zdravljenje in cel življenje kripel še večji kot sem. Zakaj že?

Pred 6 leti se je tudi še za male "projekte" grebel. Najbrž se mu je šlo bolj za to da je "navezal" stik z ljudmi in podjetji s katerimi še ni "posloval"
To da gre po velikem pa verjamem. Očitno je rad velika "riba" . Če ga že "serješ" ga orenk sri
wink-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mogoče res ne vem vseh podrobnosti, sem ga pa gledal pol leta, kako je svinjal našo okolico in se ni oziral na nič. Mogoče šele na kazni inšpektorata, katere pa so verjetno smešno nizke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
verjamem, da ti gre v nos ker je uspel.

in verjamem, da si eden tistij, ki mu je izredno odveč, da kdo gradi v bližini. tak je folk večinoma. pač povprečno obnašanje.