stacionarni radar ponoci

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Na hitro vprasam, ali se mora iz parkirane sive skode roomster z radarjem, ki je bila danes zjutraj parkirana pod smarno goro pobliskati, ce vozis prehitro ali ne? Bila je se tema. In kaksna je toleranca? +5kmh?

Hvala nasproti vozecim voznikom za opozorilo
nahrung002.gif

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Ne pobliska se, ker imajo preko fleša nek filter, da človeško oko ne zazna svetlobni blisk od fleša
Je na netu posnetek, ko redar razkazuje novinarju avto in pokaže tudi ta filter na flešu, loh mal poguglaš pa boš ziher najdu

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Čudn, mogoče te novi, mene je ene tri leta nazaj blisknu, da se je prou lepo vidl, sm takoj vedu, da je radar, čez ene 14 dni sem bil pa že 100%
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kje je pa bla parkirana?

Ne ravno pod smarno goro pac pa v smartnem na postaji. ce gres iz smeri gameljn cez ac na kriziscu proti skarucni je bila skrita. v vodicah pa se en clio.

kurci samo to lahko recem, se bodo zacele pa udarniske akcije, najprej proti redarjem v teh avtomobilih... na nasih koncih so jih ze fasali.
aplauz.gif

Saj pripeljal sem pomojem v redu samo za detajle gre. Nazadnje sem jih mesec dni nazaj fasal, ker sem se vozil 40kmh na 30 omejitve. Nagradno vprasanje, kako se peljati, ce mi v 3. prestavi v standgasu vozi 40kmh? Na kazalce pa res nimam casa gledati 100%, niti ni varno.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
V 2. prestavi?

S službenim Puchom G320 avtomatik se težko vozim 30. Ker že, ko normalno spelješ je 30 not :/

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Če je isti radar kot pri Focusu,potem je fleš vidi...no edino če si slep ko kura.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kje je pa bla parkirana?

Ne ravno pod smarno goro pac pa v smartnem na postaji. ce gres iz smeri gameljn cez ac na kriziscu proti skarucni je bila skrita. v vodicah pa se en clio.

kurci samo to lahko recem, se bodo zacele pa udarniske akcije, najprej proti redarjem v teh avtomobilih... na nasih koncih so jih ze fasali.
aplauz.gif

Saj pripeljal sem pomojem v redu samo za detajle gre. Nazadnje sem jih mesec dni nazaj fasal, ker sem se vozil 40kmh na 30 omejitve. Nagradno vprasanje, kako se peljati, ce mi v 3. prestavi v standgasu vozi 40kmh? Na kazalce pa res nimam casa gledati 100%, niti ni varno.

Večina avtov ima v najvišji prstavi pri 1.000 vrtljajih okoli 35-40 ... Tako da v tretji 40 na standgasu ne bo slo, razen če ni nevemkakšen stroj ...