Srečko Katanec!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Spet selektor!!!
cheer.gif

Če smo realni, kakšnih čudežev ne moremo pričakovati, ampak vsaj upanje imam, da bo boljše!!!
zmaga.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Problem reprezentance je enak kot v ostalih športih pri Sloveniji. Precenjevanje in primerjanje z uspešnejšimi državami. Ljudje pričakujejo nerealne stvari in ne zmorejo bit objektivni, da smo samo povprečje. Tole trenutno je pač realna cena te ekipe.

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Jaz imam upanje na boljše dni, samo da se Zdrahoviču spet kaj ne utrga ali ne pogleda pregloboko v kozarec. Pričakovanja javnosti pa morajo biti realna.

Tukaj je velika odgovornost medijev. In vsaj na začetku se mi zdi, da lahko pričakujemo več gledalce, kar pa je itak balzam in osnova za boljši zagon.

I

Izbrisan uporabnik #488

Katanec je spet katastrofa.

Preplačano in nesposobno.

Potrebujemo igralce, ne pa dragega problematičnega trenerčka.

Smash

Zelenc'
2. sep 2007
14
0
1
ko je prišlo do sporov, je ponavadi prišlo z zvezdniki, ki so mislili, da so nekaj posebnega in je bilo za njih samoumevno, da imajo svoj čas igranja

že občutek, da bo naše vrste vodil trener, ki jih je nekoč popeljal na EP in SP, bo igralcem in tudi nam vlil motivacijo ter upanje, ki ga do sedaj nismo imeli

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Upam na najboljše, vendar dvomim, da se bo približal uspehom s preloma tisočletja. Takrat je bil v ekipi en zvezdnik, zdaj jih je precej več. Katanec je bolj "JNA" tip trenerja, kakšne hude demokracije ne dopušča.
Počilo bo takrat, ko se bo našel novi "igralec s številko 10", diktator pa se mu ne bo uklonil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Trener je šef. Če ti ni všeč lahko greš. Jaz sm vesel da je Katanec. Upam da povabi tudi kakega mariborčana

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Spet selektor!!!
cheer.gif

Če smo realni, kakšnih čudežev ne moremo pričakovati, ampak vsaj upanje imam, da bo boljše!!!
zmaga.gif

Že vidim prvi intervju:

Novinar: ''gospod Katanec, kako bi komentirali današnji razultat tekme?''
Katanec: ''mo-mo-mo-mo moje mn-mn-mn-mn-mn-mn mnenje o-o-o-o-o-o...''
Novina: ''hvala za vaš odgovor''

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.566
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Problem reprezentance je enak kot v ostalih športih pri Sloveniji. Precenjevanje in primerjanje z uspešnejšimi državami. Ljudje pričakujejo nerealne stvari in ne zmorejo bit objektivni, da smo samo povprečje. Tole trenutno je pač realna cena te ekipe.

Točno tako razmišljanje je imel Brane Oblak, preden je odletel in prišel namesto njega Kek..... sori, ampak če hočeš kdaj kaj več iz sebe narediti, se moraš primerjati z boljšimi ali vsaj enakimi, ne pa slabšimi. Jaz trdim še vedno da je ta reprezentanca sposobna precej več, kot kaže trenutno stanje, ampak z pravim človekom. Katanec zna vse to kaj je zadnje leto manjkalo. avtoriteta, borba, disciplina..... samo da ne zhebe najboljšega igralca in se ne zjoče na kaki tiskovki..... težak karakter je in to ga je pokopalo že v prvem poskusu, pa tudi kasneje na klopi olympiakosa in makedonije. Jaz imam na splošno mešane občutke, ampak verjetno bo vsaj bolje kot je bilo zadnje leto.

Res smo mali, za eno večje mesto nas je, ena Francija ali Brazilija mirno nabereta nogometašev enakovrednih ali boljših kot naši za 10 ekip..... ampak vseeno se je šlo 2 krat na SP in 1 krat na EURO.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Spet selektor!!!
cheer.gif

zmaga.gif

Prosil bi poznavalce koliko bo ta nesmisel stal nas davkoplacevalce ??? Nekaj sem slisal da mu je bilo ponujeno skoraj pol miliona € in je zavrnil...kje se je potem cena ustavila ?
Vsak cent za tole popolnoma brezpotrebno stvar je zavrzen in ga kot davkoplacevalec nisem pripravljen prispevati.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Spet selektor!!!
cheer.gif

zmaga.gif

Prosil bi poznavalce koliko bo ta nesmisel stal nas davkoplacevalce ??? Nekaj sem slisal da mu je bilo ponujeno skoraj pol miliona € in je zavrnil...kje se je potem cena ustavila ?
Vsak cent za tole popolnoma brezpotrebno stvar je zavrzen in ga kot davkoplacevalec nisem pripravljen prispevati.
Koliko bo to stalo davkoplačevalce!?
shocked-1.gif

P.S.: Upam, da se hecaš....

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Nisem poznavalec zato te prosim da opises kdo financira reprezentanco in vse priskledne voluharje ki se mastijo okrog !

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Jah, nogometna zveza se financira tudi s pomočjo države, seveda se, nekje med 30 in 60% celotnega denarja dobi od države, odvisno od uspešnosti reprezentance, klubov v evropi itd... in posledične injekcije FIFE...

Nazadnje urejeno:

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Jah, nogometna zveza se financira tudi s pomočjo države, seveda se, nekje med 30 in 60% celotnega denarja dobi od države, odvisno od uspešnosti reprezentance, klubov v evropi itd... in posledične injekcije FIFE...

@ car da je zoga okrogla sem vedel tudi jaz ,ti je pa 007 lepo napisal kako stvari stojijo.
Da je Katanec nov selektor pa me veseli in upam da onege sladoljedarja zahovica ne bo pustil v svojo blizino.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Boljse kot Slavisa - da.
Kaj posebnega - ne.

Na jugu bi rekli: bolje ista nego nista.