srbi grozijo Kanglerju. Kje je policija ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tam, kjer je suzica, so moji predniki imeli lovišča.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.014
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Tvoji predniki so Judje, torej niso bili nikoli gospoda!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
hysterical-1.gif
ne smeši se, fištavec je isti pajac kot kangler, isto sem ter tja pretaka keš!

Smešno mi je kako vedno tisti, ki živite sredi megle, vaš župan pa je pokradel več kot vsi ostali župani v sloveniji skupaj, pametujete o županih MB.

Letos ni mogel naredit veliko bal zaradi dežja in zato očitno kandidira, da si bo zopet napolnil žepe, če bo izvoljen.

I

Izbrisan uporabnik #488

V žabariji bodo spet zokija izvolili...

Kdo je zdaj nor?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.300
7.058
113
Pomoje pa niso nori, ampak pač...žabarji, boli jih k za otroke ki bodo morali odplačevat grehe, samo da oni zdaj lepše živijo ker imajo urejeno ljubljano.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bil v lj pred 14 dnevi, strogi center urejen, malenkost ven svinjarija in nesnaga

J... tromostovje in nove brvi, če nimajo niti poštene reke, umazan kanal je vse kar tam teče

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Slabo si to dedoval, da se moraš po forumih muvat,namesto da bi bil drajsal s ferzotom po azurni in žgal mrhice. Žalostno pa taka gospoda.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bil v lj pred 14 dnevi, strogi center urejen, malenkost ven svinjarija in nesnaga

J... tromostovje in nove brvi, če nimajo niti poštene reke, umazan kanal je vse kar tam teče
Si lahko nekoliko bolj konkreten glede lokacije te "svinjarije in nesnage"?
Glede "umazanega kanala" pa: Ljubljanica je bila do sredine 80-ih res zelo umazana, danes pa je popolnoma nekaj drugega. Sem dolgo stanoval v stanovanju s pogledom na ta "kanal" in vem kaj pišem.

P.S.: to kar počne naš 'šerif' pa tudi jaz ne podpiram, čeprav so napredki vidni na vsakem koraku, je njegov finančni sistem za moje pojme problematičen, da ne zapišem kaj drugega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če greš od gospodarsca proti štacjonu pa po Miklošičevi.

Umazano, smeti, zaprte trgovine oz. prazni lokali, pri hotelu Central, kjer sem bil, svinjarija in smeti, da peče glava.

Nič kaj lepo za videt = kao najlepše mesto na svetu.

Porazno. Ti bom drugič fotkal, kakšna lepota je LJ.

Naj se Zoki zapelje v Avstrijo, npr. do "vasi" Lipnica, bo videl, kako je tam spucano.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
dravograjski občinarji pa se naj zapeljejo kar do lavaminda, da vidijo kako zgleda vas. ..ampak to je OT

I

Izbrisan uporabnik #488

Kraj se imenuje Labot ...

Skratka ne mi o LJ govorit, kak je lepa in čista, če pa je v centru ogabna svinjarija, to me je res presenetilo.

Skoraj taka svinjarija kot po tekmah, v bistvu pa me je še bolj motil "pohraklan" pločnik, res ogabno, ko moraš preko tistega vleči kovček

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
No, ker govoriš o območju, ki velja še vedno za del Centra, je tvoje opažanje in kritika zanimivo in poučno.
In verjamem, da si imel na tej relaciji od postaje do Uniona kaj videti.
Če boš pošiljal slike, pa jih pošlji še na Mestno občino Ljubljana, morda se bodo komu odprle oči.

Pa da ne bo dileme - to, da je svinjarija na vsakem koraku v Centru, od Trnovega do Bežigrada in od Viča do Most, je jasno tudi meni.
Mislil sem, da si se znašel v kakšni Rakovi jelši ali okolici Tabora (Metelkova). Tam ležijo igle.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri hotelu Central poleg kazina je par dreves in tam je mladež postavala ter svinjala, smeti po tleh.
Ni se mi dalo fotkat.

Če greš od tam naprej proti kolodvoru vidiš "krasne" izložbe, isto ko naša Koroška cesta v Mariboru.

Na Metelkovi sem bil pred leti, šel skozi, ko sem šel na ministrstvo za kulturo pa me ni nič zmotilo tedaj
smile-1.gif

Pri nas v Mb imamo tudi "Metelkovo" = Pekarna, pa tja večkrat zavijem ko parkiram, še bukvarna je tam pa ni tako nastlano, sicer vse propada, smeti pa ni, so pobrane.

Ta zadeva me je zmotila v LJ, sem mislil da bolj pucajo.

V strogem središču pa je ok, vrvež, urejeno, verjetno bo kmalu vsepovsod en most čez kanal
smile-1.gif
, a zgodba se hitro konča.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ljubljano poznam od prej.

Nato pa se je začelo flancat kako oh in sploh je to, najlepše mesto na svetu ipd...

Nato pa spet pridem po večih letih v LJ pa vidim, da je samo strogi center urejen, drugje pa beda in enake zgodbe kot po drugih mestih.

Recesija in revščina sta naredili svoje.

Zoki pa še kar laže in še vedno tiste Stožice tiši naprej.

Katastrofa, kar je naredil Ljubljani, milijoni pa so poniknili.

Vseeno je to naše glavno mesto in ponos ter ogledalo države.

Samo kaj, ko ga ne boste menjali pa bo še naprej kradel preko svojih "izvajalcev" in provizij.