Sramota ! Isakoviæ ne zna slovensko

Apolon

Zelenc'
18. jan 2009
20
0
1
bong.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

vcerja gledal in se mi je bolj smesno zdelo to da mama govori brez narecja, otroka z gorenjskim narecjem, fotr pa ne jebe in lepo srbsko.

Verjetno staremu ne gre v glavo. Slovenščina je pretežka za mekane.

Ne dejansko ni, ti lahko povem iz lastnih izkušenj.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Motijo pa me nekateri drugi primeri, npr, javni uslužbenci v SLO, ki ne govorijo slovensko .... v službi seveda ! V zasebnem življenju lahko govorijo, kakor jim ustreza ....

In kje si to zasledil? Namreč če bi jaz to opazil bi takoj sledilo vprašanje kako to da ne zna uradnega torej slovenskega jezika
sprasujem se.gif

Lp.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Oæe znane Slovenske plavalke Sare Isakoviæ ne zna slovensko ampak veselo tolæe svoje.
Trenutno si familijo Isakoviæ ogledate na rtvslo 1

res je samo ona je naredila v 2 minutah več za slovenijo kot boš ti v celem svojem življenju
tongue-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Oæe znane Slovenske plavalke Sare Isakoviæ ne zna slovensko ampak veselo tolæe svoje.

res je samo ona je naredila v 2 minutah več za slovenijo kot boš ti v celem svojem življenju
tongue-1.gif

Ja Slovenija dela za mekane tudi več ,ko pa za Slovence. In pravilno je ,da vrača po vseh svojih zmožnostih. Ker večina mekanih ne zna . Drugače pa vsa čast Sari. Njen oče pa kaže pač svojo balkansko intelegenco.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Apolon pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

vcerja gledal in se mi je bolj smesno zdelo to da mama govori brez narecja, otroka z gorenjskim narecjem, fotr pa ne jebe in lepo srbsko.

Verjetno staremu ne gre v glavo. Slovenščina je pretežka za mekane.

Ne dejansko ni, ti lahko povem iz lastnih izkušenj.

Seveda je po večini. Si pač eden redkih za katerega ni.
priden.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Zdaj je pač trend na tem forumu, da se udriha po južnih, pol čez čas mogoče spet po ciganih, pa še kdo pride na svoj račun.
Vsako nestrpnost bi trebalo banat!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Glede na odstotek južnjakov, ki živijo v Sloveniji in odstotek Slovencev, ki živijo v Sloveniji... kako si prišel do tega, da južnjaki naredijo manj za Slovenijo kot Slovenci? Koliko je Slovenija vložila v južnjake in koliko v Slovence ter koliko so ji eni in drugi vrnili?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Večina južnjakov in ciganov je na socialni. Socialna plačuje iz davkoplačevalskega denarja. In vidiš to je zguba za državo. Kaj so naredili za državo minus.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Pa si to šel na kak CSD in dobil podatke al kr tko iz glave, ker se pač čutiš pristojnega za to področje?

Sicer si pa dovolj povedal že s tem, ko tlačiš vse kar ni slovensko v isti koš. In ti boš govoril o dejstvih.
hysterical-1.gif

P.S. Koliko si star?
priden.gif

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
važno da Sara govori tako kot mora, ker večina mladine, ki ima južne korenine ne more brez tistega značilnega LLL, mater jim ....
uf-1.gif

tudi brat obvlada, mami pa itak....kdor je gledal do konca oddajo je videl zakaj in kako fotr govori kt govori, je pa vseeno bistveno boljši kot 90% južnih priseljencev pri nas, ker je vse razumel kar so govorili, Sara, mama, brat in Lado in ni niti enkrat rekel, ne razumem, kot marsikater javni uslužbenec..tako da vsi lahko samo pššššš......glede da vsi živijo izven Slovenije, so še dobri da govorijo kakor govorijo ne pa "naši" spodnji bratje, ko tudi v drugih evropskih državah vsiljujejo svoj jezik, pa jih ITAK nihče ne jebe, tako da tam govorijo kot morajo...je smešno in žalostno slišat sredi Minkena, ko se matra po nemško govort pa ga LLLL jebe....
wink-1.gif

avtor pa samo
13.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kako govori stari isakovič me niti ne moti. Moti pa me, kot npr. na HRT ko so kazali predina, jankoviča, Poliča in Vilfana, kako vsi govorijo hrvaško na njihovi televiziji, na naši še nisem srečal hrvata, ki bi govoril slovensko, pa imamo polno njihovih izvajalvec pri nas, da ne rečem da bi župan zagreba na SLO 1 govoril slovensko!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

tongue-1.gif

aplauz.gif

Sicer pa, ko bo podrla ene par rekordov in bo v medijih odmevalo "Slovenija, Slovenija!", bo vsem viselo dol za ostale reči.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kako govori stari isakovič me niti ne moti. Moti pa me, kot npr. na HRT ko so kazali predina, jankoviča, Poliča in Vilfana, kako vsi govorijo hrvaško na njihovi televiziji, na naši še nisem srečal hrvata, ki bi govoril slovensko, pa imamo polno njihovih izvajalvec pri nas, da ne rečem da bi župan zagreba na SLO 1 govoril slovensko!

Ja poglej ,če grem jas na jug seveda kar je redko govorim po Srbohrvaško. In se trudim ,da se čimbolj približal njihovem jeziku. Ker pa obratno ni tako se v Slovenji s temi mekanimi pogovarjam slovensko. Drži se tega ,če greš v Rim se obnašaj kot Rimljan. Seveda to drži po večini za intelegenten in kulturen narod.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Zato podpiram zmagota, ko je takrat lepo govoril v slovenščini.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Ja poglej ,če grem jas na jug seveda kar je redko govorim po Srbohrvaško. In se trudim ,da se čimbolj približal njihovem jeziku. Ker pa obratno ni tako se v Slovenji s temi mekanimi pogovarjam slovensko. Drži se tega ,če greš v Rim se obnašaj kot Rimljan. Seveda to drži po večini za intelegenten in kulturen narod.

povej ti to hrvatom. NOBEN njihov predstavnik v slo ne govori slovensko, zakaj bi potem mogli naši tam govort hrvaško? jebejo naj se

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

povej ti to hrvatom. NOBEN njihov predstavnik v slo ne govori slovensko, zakaj bi potem mogli naši tam govort hrvaško? jebejo naj se

Ko sem jaz v tujini se pogovarjam v lokalnem jeziku, če ga le znam. Bi ti v Londonu npr. govoril zgolj slovensko, ker pač Anglež, ki pride k nam, govori angleško? Al je problem v tem, da gre v tem primeru za za Hrvaško?
smirk-1.gif

Zgleda, da pa kaj dosti res niste razumeli, ker pointa oddaje vsekakor niste dojeli.
Ste si bogi eni ...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

tongue-1.gif

aplauz.gif

Sicer pa, ko bo podrla ene par rekordov in bo v medijih odmevalo "Slovenija, Slovenija!", bo vsem viselo dol za ostale reči.

In za koliko se je povečal naš BDP zaradi tega? Te zgodbe mi gredo počasi na jetra delavka mure, preventa elana gorenja te prispevajo k BDP ju in dobri reklami (če je izdelek kvaliteten) in ne športniki!
shocked-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

To sem pa tudi videl in je res bebasto, tko nas hrvati vidijo potem kaksni slovenci smo.