Meni je čist jasno, da varujejo ljudi. Ni mi pa jasno, da ogrožajo ali celo pokončajo življenja. Če se jim kdo postavi po robu ga naj zrinejo, ne pa pa razklat avto. Oni imajo nekaj tonske avtomobil e mi pa okol tone. Itak da popušiš. Ko sem živel še v Lj sem jih mal opazoval. Motoristi maprej in pucajo cesto. To je ZELO lepo. Kako mamco al pa ateja (da ne omenim tiste s 50 in manj presekom gume) tako nahrulijo da je joj. Nobeden pa mi beo govoril da se to na odprtih cestah ne da. Vsaka nesreča , ki se zgodi zaradi spremstva je krivo spremstvo pa pika. Nobedem mi ne bo govoril, da model, ki se pele v X5 al ML, ki mu sveti modra rdeča, lahko pele k norc. OK v primeru: Enkrat se pelem in Trebnjega proti Mestu in poazim črno gmoto, ki drvi s prižganimi lučmi na sproti. Sem se lepo odmaknil, da ne bo pomote. Kaj, če se nebi? Adijo jst in moj mondeo. A bi se v primeru kakega ameriškega terenca tut upal vame zagont? Mislim, da kaj kmalu opazil, da je švahnejši in bi drugače reagiral. Take reakcije bi mogel upoštevat tu drugače. Itak pa ne rabim met 5 ton težak stroj. Divja svinja takega terenca s tiri, kot za šalo. Kdo bo pa potem kriv? Gozdno gospodarstvo in lovska zveza slovenije?