Spray za čiščenje klime.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Iščem spray za čiščenje klime , vendar takšnega za VEČKRATNO uporabo . Se pravi da je v takšni embalaži kot recimo spray za muhe in ima dodano cevčico za pršenje v bolj nedostopne dele.

Iščem kot spray ,ne razne druge variante ,kot naprimer pena. Tisto ko aktiviraš in se naenkrat izprazni me ne zanima.

Tak sprey sem imel ,a sem ga lani porabil in embalažo vrgel ,sedaj pa ne vem niti imena niti kje sem kupil.

To sem večinoma uporabljal na notranji enoti klime v hiši ,dvakrat ,trikrat sem malo pošprical notranjo enoto in je lepo osvežilo vonj. Pa tudi v avtu sem malo pošprical v reže ,pa je lepo osvežilo.

Se pravi ,bistveno da je v obliki spreya za večkratno uporabo.

Hvala.lp

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Zelo dobrega dobiš tudi v original Reno prodajalni rezervnih delov, po mojih ocenah eden najbooljših ...

• Všeč mi je
Reactions: mercedes

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Pena se seveda spremeni v tekočino in kaplja ven iz enote. Jaz sem dal spodaj brisačo in rešena zadeva. Enoto potem obrišeš in potem še enkrat obrišeš po nekaj urah obratovanja.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Pena se seveda spremeni v tekočino in kaplja ven iz enote. Jaz sem dal spodaj brisačo in rešena zadeva. Enoto potem obrišeš in potem še enkrat obrišeš po nekaj urah obratovanja.

Ja kaj pa v avtu ,če našpricaš v reže ? Potem ti to vse ostane v sistemu prezraćevanja..Tako da za v avto menim da je bolje opcija brez pene...

lp

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Živjo. Je že kaj sprememb glede čistila za klime? Zanima me predvsem za klimo v stanovanju. Kje se dobi kak učinkovit in dober sprej?