Ni vse kar je novo že tud avtomatsko najboljše. Policije v najbolj mračnih totalitarnih državah zavidajo tem novim sistemom vohunjenja za državljani, ki jih ti tako hvališ.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Po tvojem pisanju sodec je verjetno najbolje, da se vrnemo nazaj v kameno dobo, vse avtomobile in druga prevozna sredstva unicimo, ceste se pred unicenjem strojev, preorjemo v njive in zivimo idilicno, ljubezni polno zivljenje...
No pa mi ti povej, v čem je za potrebe cestninjenja ABC sistem slabši od satelitskega? čeprav je nekaj 1000x cenejši? Kdo bo plačal in kdo zaslužil?
Pa zakaj so obljubljali, da z vinjetami ne bo kolon pred cestninskimi, ta post pa pravi da so še kar. pravzaprav še daljše kot prej.
Pa zakaj cestninske še stojijo? Imajo še kako drugo funkcijo razen da ovirajo promet, zaradi česar so tam omejitve un radarji, ki polnijo proračun?
Policija ne potrebuje podatka, kje sem jest hodil v soboto zvečer, čeprav nimam nič za skrivat. Ob uvedbi satelitskega cestninjenja bo pa dobila nadzor nad vsakim metrom, ki sem ga prevozil z avtom, in to iz naslonjača.
No pa če obrnemo, mene bi tud zanimalo, kje se nahaja kakšen policaj - v vsakem trenutku. Sem upravičen do te informacije?